Kizlar benim anneannem teyzeme çok düşkün sanki tek evladı oymuş gibi hareket ediyor. 2 dayım bir teyzem var annem azı var dili yok kadının sessiz sedasız çok eziyorlar o yüzden. Şimdi kızlar dedem vefat edeli 4 sene oldu dedem 3 katlı ev aldı. Annem çok süründü çok maddi sıkıntılar çekti. Dedem evi akılalmaz annemi aradı kizim hiç canını sıkma kiradan kurtuluyosun ev aldım 2 katta sen oturacaksin birinci katta mustafa dedi. Mustfa da dayım olur. Teyzemle obur dayımın durumu iyi diye onlara bise demedi ama annemle.mustfa dayımın durumu kötü idi. Teyzem çok cazgır kavga yi falan seven insan. Haksızda olsa ananem hep teyzemi tutar. Teyzem aramış ananemi ben kirayı ödeyemiyorum ablam çıksın ben gelecem demiş. Ananemde teyzemin azina bakıyor annemi arıyor ve cik şerife kirayı veremiyormuş o gelecek birazda o otursun diyor. Sizce annem çıkmalımı çıkacak durumu yok kira verecek durumu da yok. Ha bide annem ayda 200 dayım ayda 200 bu teyzeme.para veriyolar dedemin vefatından sonra ananem.kira aldı annemle.dayimdan teyzem için. Teyzem demiş eşyalarını atacam gelip ananem ben kapıyı kitler giderim ne yapıyorsanız yapın demiş. Ben sinirlendim annem konuşamaz ananemin yanına çıktım. Evlat ayrımı yapar hep ananem bir ton laf söyledim annem senin evladin deil.mi bu kadin nasıl çıkacak falan filan bir ton şey uzun biraz. Kizlar size sorum su ananem teyzem.annemi kanunen çıkarabilirlermi birde ikinci sorum ev dedemin üzerine vefat etti şimdi hepsinin hissesi var öyle deil mi ananem satmak.istese annemlerin imzası olmasa satamaz öyle deil.mi. satacam diyor da benim malım kimsenin hakkı yok diyor sen onu küçük kızına söyle bize deil dedim. O kendi malı gibi hareket ediyor eşyalarını atacam ne demek ya dedim. Cevaplayan herkese tsk ederim. Şimdiden