0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (300 puan) tarafından
Kızlar 4 aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum. neler verebilirim ne önerirsiniz ?

5 Cevaplar

0 oy
(10,518 puan) tarafından
Buna kendin karar verme doktor tavsiye ettiyse ne ala ama bebeğin bağırsaklarına midesine zarar verirsin. 
(2,570 puan) tarafından
Bencede doktora sor. 6bucukdayız bebeğm kabız oluyor valla kan ilacınada 6. Ayda başlattı doktor. Yerinde olsam acele etmezdim.
(300 puan) tarafından
doktora gideceğiz zaten ama sizlerden de fikir alayım dedim
-Reklam-
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Benim ebem bana dedi havuc ver cünkü hazim etmesi kolay olan yemeklerden biri bebekler icin dedi hep ilk önce havuçla başlanmaliymiş
(300 puan) tarafından
tesekkür ederim canım aklımda bulunsun
0 oy
tarafından
Kendin başlama Dr basla derse o zaman verirsin 
(300 puan) tarafından
doktora gideceğiz zaten soracağım ama sizlerden de fikir almak istedim
tarafından
Şahsi fikrim erken daha canım
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Doktora sormanı öneririm
(300 puan) tarafından
haftaya gideceğiz bakalım ne diyecek
0 oy
tarafından
Yoğurt 

Sebze püresi 

Meyve püresi tatirmaya başlayabilirsin demişti ebe bana şuan 5 aylık oldu oğlum çorba başlayacağım bu ay muhallebi falan kahvaltı başlayacağım 6. Aya doğru 
(2,671 puan) tarafından
Meyve püresi olarak ne veriyorsun benimde oğlum 5ylik oldu vermek istyrm mesela çorba falan ama nasıl yapicam çorba onu düşünüyorum
tarafından
Önce tek tek tattır canım genelde elma muz şeftali gibi üzüm gibi meyvelere karşı alerjik reaksiyon göstermiyorlar ama ne olur ne olmaz karışım yapmadan evvel bi tek tek tattır günde bir öğün tek meyve ya da tek sebze şeklinde pişmiş olarak verirsen daha kolay hazmeder buharda haşlayabilirsin ben tencereye su koyup tel süzek koyuyroum ağzına üstünede sebze ya da meyve ağzına da kapak kapatıp hasliyorum tek tek tattirdiktan sonra elma muz ,muz şeftali, elma üzüm gibi karistirabilirsin sebze olarakda kabak havuç, bal kabağı pirinç vs gibi karistirabilirsin ayına uygun olarak pişir yedir sebze puresini de sulu yaparsın çorba olur katı yaparsın püre olur ")
(2,671 puan) tarafından
Hı tmm cnm tşkler ozaman meyvede vereyim şuan olurmu yavaş yavaş
tarafından
Olur canım ama önceliğin sebze olsun tatlı ile başlarsan sebzeyi yemek istemez
(2,671 puan) tarafından
Aynen dimi haklısın valla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
6 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 168 göst.
0 oy
8 cevap 357 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Sineem1 (262 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,329 soru

23,619,461 cevap

306,736 kullanıcı

...