Merhaba arkadaslar bi fikir verirseniz sevinirim..
Eşim Benim çok kuralci olduğumu düşünüyor ve sürekli tartisma haline giriyoruz. Oysa herşeyin bi düzeni olsun istiyorum. En son kızıma öğretmeninin yonlendirmesiyle ayda bir oyuncak alma sözü verdik. Yoksa her hafta oyuncak diye ağlıyordu. Cocuk buna uyum sağladı kizim. Ama eşim ben oyuncak gunu disinda oyuncak alma dedigim de hep gidip aldi bana inat mi yapiyor anlamiyorum çocuk değişiyor her istedigi olunca ağlıyor diyorum surekli mutlu olmadigini söylüyorum sık sık oyuncak alinmaz diyorum ama asla dinletemiyorum. Bu sebep yuzunden bana baskıcısın kuralcısın hep senin sözün gecmesini istiyorsun diye düşüncelerle bana kızıyor ben nasil davranmayalim bilmiyorum bu durum oyuncak konusunun dışına çıkıyor ne yapicam.bilmiyorum
esin hatalı canim bugün bi pedagog dan duyduğum cümle şuydu "ilerde mutsuz insanlar olmasını istiyorsanız, çocukların her istediğini alın. " belki edin sırf senin dediğin olmasın sana inat olsun evin erkeği benim triplerine girmiştir hani oluyor ya bazı adamlarda ben babaysam benim dediğim olur gibi. öğretmenle esin görüşsün sen daha fazla tartışıp eşinin iyice inat etmesine izin verme bence
Öğretmenle eşiniz görüşmediyse esinizi de görüştürun çünkü bu oyuncak küçük bir mesele gibi görünebilir ama ileride çok sorunlu bir bireyin yetişmesinin ilk adımları her istediği yerine getirilen cocuklar bir de anne babanın farklı tutumlar sergilemesi çocuklara yapılan en büyük kötülüklerden biri öğretmeni de bunları açıklayacaktır eğer öğretmen yeterli gelmezse bir çocuk psikoloğu ya da pedagog ile eşinizi gorusturebilirsiniz
1,508,189 soru
24,615,699 cevap
364,321 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın