Kızlar dün hatırlarsanız bebeğimin kakasının fotoğrafını paylasmıstım ishalmi diye aile hekimine götürdüğümü söylemiştim. Akşam eşim işten gelince tekrar aynı şekilde yaptı acile götürdük. Doktor karnından röntgen bide kaka tahlili istedi. Fotografını çektim hocam dedim bakmam birşeyi değiştirmez dedi. Röntgene girdik daha sonra bebek bakım odasına geçip emzirdim hemen kakasını yapsın da gidelim diye hastane ortamını biliyosunuz zaten. 1 saat bekledik yapmayınca doktorun yanına gittik hocam yapmadı röntgen sonucuna bakarmısınız siz dedik 1 saat daha bekleyin dedi yine bekledik yapmadı tekrar gittik bu sefer yarm saat daha bekleyin dedi yine bekledik en son gittiğimizde röntgene baktı biraz gaz var dedi lavman verdi. Düşünebiliyormusunuz 2 gündür ishal olan bebeğe su kaybı olan bebeğe lavman verdi. Kızlar biz eşimle gece saat 1 de girdik eve o doktor yüzünden ya allah askına sizede böyleleri denk gelirse şikayet edin ben dün hem aile hekimini hem de acilde görev yapan çocuk doktorunu şikayet ettim. Kimse doğru dürüst işini yapmıyor ya lavman verip eve göndermek nedir???