0 oy
1,223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından

Kızlar çok sıkıntıdayim  eşim i nasıl anlatsam bilemiyorum dengesz bir insan artık en küçük şeyde siler atar halde beni eskiden tartışmada kavgada gelirdi bı laf atardı yakınlaşmaya çalışırdı şimdi en küçük şeyde bağırıp çağırıp buyutuyo direk Bossanmaya getiriyo konuyu küfürler hakaretler haksız olduğu halde bana neler söylüyor ve hiç içi acımiyor. Mesela bugünkü konuyu anlatayim en basiti daha dün hiç bişey yok sarmaş dolaş gezmeden geldik falan bugün eve geldi surat beş karış ters konuşuyor sonra süt dokuldu yere elimden kaydı bagirarak naptın yine ya falan diyo ne bağırıyosun yine dedm kızımada bağırıyor falan  başladı saydirmaya kapıları carpmaya bosancakms ben oyleymisim ben boyleymisim ağıza alinmicak laflar çocuğu benden alcakmis şahit tutcakmis neler neler diyo üstten anlatıyorum size sadece artık yoruldum dusunmeye başımın ağrısından duramıyorum :( noluyo bu adama neden beni hep böyle siler oldu bu kadar dengesiz biri benim onca yıl hiç mi hatırım yok bunca lafı söylüyor düşmana konuşur gibi. Daha öncede kızlar inanırsın inanmazsınız bilemem ama kaynanamla aramız kötü 3 kez bize büyü yaptırdığını duydum. Bundan mi boyleyiz yoksa bu adam gerçekten psikolojik sıkıntılı mi ben anlamıyorum 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim sirkeeyle evini heryerini sil nas felak surelrini oku bol bol Allah korusun. Bu büyü işleri cook zorr yaaaa Allah yardımcın olsun
tarafından
Benim kocada var narsistlik ama narsistlik böyle bisi değil ki
(139 puan) tarafından
Hep kendini haklı gören üstün gören değil mi ezen karşı tarafı
tarafından
Tamam. Öylede böyle saçma şeylerde değildir herhalde     kendi çok seven hep haklı görende bi bardak düşüğü diyede yapmaz herhalde yada benimkini ben öyle sanıyorum
(139 puan) tarafından
Bizimki kendini hep ovelim hep bı üstünlük gören kendini çok seven beğenen karşı tarafı hep küçük gören beni yani böyle birisi iyiyken iyi canı bahane isteyincede sudan sebeplerden çıkarıp karşı tarafa iftira atan birisi işte ağzında küfürler hakaretler sanki bin yıllık dusmaniz gibi söyledikleri
(139 puan) tarafından
Dün seven bugün silen biri yani ne denir ki böylesine ya hasta kafadan yada büyüden dolayı böyle çözemiyorum napcam bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım öncelikle evde biliyorsan bakara suresi oku bilmiyorsan telefondan aç ve bunu hergun yapmaya çalış böyle dene biraz alalım ise yarıyor mu daha sonra o uyurken  onun şifası için niyet et ve Rukiye sürelerini oku üfle kendine de kizinada yap aynılarını baktın bir etkisi yok geçmiyor o zmn nasıl mutlu olacaksan öyle yap illa boşanacaksan lehine delliler topla kızın sende kalması için fln mesela o şekilde biseyler yapabilirsin
tarafından
Ne demek canım kadın kadının siginagidir
Gerçekten sevgimizi hak etmiyorlar
İnşallah akılları başlarına gelir bir gün yoklugumuzu yaşasalar akillanirlar ama :))
(139 puan) tarafından
Akillanirlar mi hovarda olup gününü gün mü ederler bilemiyorummm
tarafından
Bakalım canım ben bu akşam eşime artık bebeğimle ilgilenicem seninle artık ugrasmicam dedim kustu napabilirmki beni çok kırdı
(139 puan) tarafından
Sizin tartismalariniz bile kibarca ne kadar güzel bizimkisi eskiden öyleydi kaç senelik evlisiniz neden seni kırdı sanki hiç uzmeyen biri gibi seni öyle hissettim anlatmaları dan ben nedense :)
tarafından
1 yıllık. Evliyiz kimiyo canım ama ilgisiz biraz işlere çok kafa takiyo onunda sorunları var tabi
0 oy
tarafından
Bizim ki de böyle dediigin gibi büyü değil bence hepsinin kafası gidik heyecan arıyorlar Allahın cezaları erkeklerin soyu tükense de şu dünyayı kadınlar huzur içinde yaşasa bıktım bu adamdan 20 gündür doğum gününü kutlayım diye nasıl yapsam diye düşün düşün heyecanlanıyodum doğum günü de yarın hiç hak etmiyor hiç kutlmaıcam hak etmiyor çünkü 
(139 puan) tarafından
Seninki ne ki bana söylediklerini bir duysann bu adam bunları nasıl der utanmadan diye şok olursun dün sarılan öpen bugün bana neler diyo inanamazsin skaa gibi ya
tarafından
Valla canım o zaman büyü belki var mıdır vardır yani benim ki sinir hastası ama beni de etti sağ olsun
(139 puan) tarafından
Buda sinir hastasi gerizekalı şey ya gerçekten su erkekler sadece dert ya keşke hiç olmasalar
tarafından
Yemin ederim aynen
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Cnm evde mi böyle yoksa dışarıda da mı tersliyor seni öyleyse düşünmek gerek 
(139 puan) tarafından
Bı hocaya gittik eşimle hiç bı faydası olmadı canım zaten eşim hiç inanmıyor sırf ben susayım diye arkadaşından sordu buldu bir tane götürdü parayla bize muska yazdı gönderdi
(1,207 puan) tarafından
Hmmm birde huyuna gitmeye çalışsan nasıl olurki mesala süt döküldü mü elimden kaydı aşkım özür dilerim isteyerek olmadı gibi
(139 puan) tarafından
O sütun dökülmesine kizmiyor ki eve gelişinden belli bahane arayarak geliyo surat beş karış bağırmaya yer arıyor tersliyor falan sonra içini rahatlatmak için birde üste çıkıp eve geliyormuş benim muşmula suratımı çekiyormus hoşgeldin ble dememisim küfürler ediyor falan aslında hoşgeldin bile dedim bahane arıyor yani hiç normal değil yaptıkları
tarafından
Canım belki bir derdi vardır biz eşimle çok kavga ediyoruz bazen ben ağlayınca hemen eski haline donuyo uzuluyo bazen herşeyi büyütüyorsun diyo   bazen çok abarttigimi soyluyo işte neden boylesin diyorum çok yoruluyorum diyo işte bazı maddi sıkıntılar var onlar yüzünden öyle oluyo bunların hepsi gecicek yavaş yavaş biraz kendime gelim sabret diyo öyle bişey de olabilir canım
(139 puan) tarafından
Eskiden böyleydi banada yaklaşımı eşimin şuan yanına gitsem konuşmak için onda bile tersliyor ittiriyor direk bağırıyor çağırıyor bana gram böyle isteği kalmamış gibi davranıyor çok içim acıyor ya inanamıyorum bu hale nasl geldi bana bunları nasıl söylüyor başımdan aşağı böyle kanar sular dökülüyor hem o bana böyle seyler söyleyip hakszlik yapınca çıldırıyorum bende ona bağırıp çağırıyorum bana bunca hakszligi nasıl yapar diye
0 oy
(416 puan) tarafından
Vallahi aynı benim kocam şiddet bile uyguladı 2 gün önce kahveden geldi bı vurdu dudağımı patlattı aynı senin eşin gibi sebepsiz yere kavga çıkar 
(416 puan) tarafından
Vallahi şiddet gördüm bile susutum Allah'a bırakıyorum
(416 puan) tarafından
Kardeşinin doldurusuna gelmiş erkek kardeşi dolduruyor
(416 puan) tarafından
Kız benim eşimde her hatayı yapıyor benim üstüme atarak kendini rahatlatıyor hiç bir zaman benim hatam demedi kendisi sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor
(139 puan) tarafından
Offf çok zor bu da bazen çok iyi bazen bambaşka biri ama son zamanlarda taniyamiyorum hiç içinde sevgi yokmuş gibi davranışları söyledikleri hakaretleri insan kaldıramıyor onca yıl geçirip bunlari nasıl hangi vicdanla söyleyip yapabiliyor
(416 puan) tarafından
Vallahi benim kocamı anlatıyorsun bende onun bu kadar vicdansız merhametsiz olduğunu tanıyamamisim hamileyken bile şiddet gördüm bebek düşsün diye şimdi bebeğe bile yaklaşmıyor sevmiyor bı bez alıyor herkese anlatıyor ya
0 oy
(14 puan) tarafından
Sanki benım eşimi anlattınn 
(139 puan) tarafından
Benimki anlatılmaz yaşanır şuraya resim atmayi başarabilsem whatsap konuşmalarını gondercem
0 oy
(118 puan) tarafından
Acaba hayatında başka biri mi var o yüzden mi senden boşanmak istiyor bilerek bağırıp çağırıyodur ayrılın diye 
(118 puan) tarafından
Ayyyyy valla bilmiyorum canı istediğinde seni kullanıyor istemediğinde kırıp döküyor yarın bir gün de canına kast eder aman dikkatli olun
(139 puan) tarafından
Ne desem bilemedimm :(
(4,085 puan) tarafından
Öyle şahit tutmakla bilmem neyle çocugunu alamaz bu bir. İkincisi bir günü diğerini tutmuyorsa o zman büyük ihtimal büyü yapılmış. Öyle evde senin okumanla geçmez ona iyi bir hoca okuması laızm. Yani büyüyü inanarak okuyan biri bozar ancak. Onu da sen yapamazsın çünkü içinde hep acaba mı soruları olur. Sadece biraz hafifletmek için sirkeli su ile silersin evde dua okur dua dinlersin bakara suresi falan. Ama sabah namazı abdest al namazını kıl ve dua et bol bol. İste Allah tan. Allah yardımcın olsun.
(139 puan) tarafından
Çok sağol canımmm amin
(139 puan) tarafından
Keşke bir hoca bulsam güvenilir keşke çözüm getirsem artık kurtulsam bende
0 oy
(579 puan) tarafından
Canim esin ise gidince evinde sürekli bakara suresi ac dinle sürekli sirkeli suyla evini sil Rabbım huzur versin inşallah 
(139 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Ben olsam hadi ayrıl derim hiç çekemem benden girmişse mutsuzsa aklında sürekli ayrılmak varsa gitsin zaten hiç istemem öyle adamı. Ama herkesin evliliği hayatı farklı belli ki sen rest çekmek istemiyosun
(139 puan) tarafından
Ya ben neyi anlamıyorum biliyormusun rest çekmek onuda yaptım hep alttan alan birisiydi ama bu 1 senedir yaklaşık çok aşırı dengesz ve son 6 aydır falan alttan almadan en küçük şeyde silmeye çalışıyor ve bı gün önce çok iyiyken birgün sonra nasıl hep böyle başka birine dönüşüyor bu işte bir iş var gibi düşünüyorum ben
(139 puan) tarafından
Bana öyle şeyler söylüyor ki ve okadar değişik davranıyor ki o değil bambaşka biri oluyor
tarafından
Yok canım ya adamlar bazen soğuyolar ciddi ciddi sen kendini çekersen kıymetli oluyosun değerini anlıyor kayınvalidenle filan alakası yok bence. Ya iş yerinde çok gergindir anlatamadığı derdi vardır evde senden çıkarıyodur yada soğumuştur ikisinden biri.
(139 puan) tarafından
Ya kendimi çekiyorum artık geçen hiç konusmadim işi bu arada home ofis işle alakası yok yaptıklarının neyse geçen yine kucucuuk şeyden söylemediği kalmadı kendimi çektim o konuşmadı bende konuşmadım ertesi gün dışarıda işi vardı çıktı işteyken bana yazmış benim suratsizligimdan bıkmış istemiyormuş neler neler artık ben kendimi cekincede kıymetli olmuyorum. Bilmiyorum ya ..
0 oy
tarafından
Korkma yapsa bile bir süre sonra etkisi kaybolur öyle ömürlük şeyler değil yapılanlar eşinle konuşmaya çalış bu şekilde davranmasının mutlaka altında bir şey vardır 
(139 puan) tarafından
Konuşmaya çalışınca bile konusamiyoruz adam beni ittirir hale geldi direk bağırıyor hemen Bosanma konularına giriyor halletme cabasinda değil ki kesinlik le altında bişey var nasıl kurtulucam bilmiyorum çok kötüyüm ya
(139 puan) tarafından
Ne kadar sürer ki ben hep bozulana kadar devam eder diye biliyorum ve bize benim bildiğim kadarıyla 3 kez yapılmış
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bol bol bakara süresi evine huzur gelsin kocanın davranışları normal değil belki büyüdür yoksa bir bardak düştü diye niye okadar sinirlensin garip geldi bana 
(139 puan) tarafından
Bahane arıyor ki evet napicam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 623 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 753 göst.
19 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aslalya (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 592 göst.
10 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miraysf06 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 357 göst.

Kategoriler

1,509,881 soru

24,637,006 cevap

365,540 kullanıcı