Kızlar çok sıkıntıdayim eşim i nasıl anlatsam bilemiyorum dengesz bir insan artık en küçük şeyde siler atar halde beni eskiden tartışmada kavgada gelirdi bı laf atardı yakınlaşmaya çalışırdı şimdi en küçük şeyde bağırıp çağırıp buyutuyo direk Bossanmaya getiriyo konuyu küfürler hakaretler haksız olduğu halde bana neler söylüyor ve hiç içi acımiyor. Mesela bugünkü konuyu anlatayim en basiti daha dün hiç bişey yok sarmaş dolaş gezmeden geldik falan bugün eve geldi surat beş karış ters konuşuyor sonra süt dokuldu yere elimden kaydı bagirarak naptın yine ya falan diyo ne bağırıyosun yine dedm kızımada bağırıyor falan başladı saydirmaya kapıları carpmaya bosancakms ben oyleymisim ben boyleymisim ağıza alinmicak laflar çocuğu benden alcakmis şahit tutcakmis neler neler diyo üstten anlatıyorum size sadece artık yoruldum dusunmeye başımın ağrısından duramıyorum noluyo bu adama neden beni hep böyle siler oldu bu kadar dengesiz biri benim onca yıl hiç mi hatırım yok bunca lafı söylüyor düşmana konuşur gibi. Daha öncede kızlar inanırsın inanmazsınız bilemem ama kaynanamla aramız kötü 3 kez bize büyü yaptırdığını duydum. Bundan mi boyleyiz yoksa bu adam gerçekten psikolojik sıkıntılı mi ben anlamıyorum
1,509,881 soru
24,637,006 cevap
365,540 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın