0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından
36 haftalik dogduk. Sanirim küçük olduğu için emzik kabul etmiyor ilk zamanlar uyuyodu şimdi uyumuyor we baby damakli emzik almiştim doğmadan onu da emmiyor büyük geliyo. Philips avent mi alsam acaba onu emer mi ? 

12 Cevaplar

0 oy
(135,551 puan) tarafından
kucuklukle alakasi yok tutmayan bebek tutmaz zorlama 
(4,902 puan) tarafından
Katılıyorum. Çünkü 36 haftalık doğdu ikizlerim ikisi de tuttu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde 36. Haftada doğum yaptm phips avent kabul etti
0 oy
(4,098 puan) tarafından
İnanır mısn 9 tane emzk aldık en son aventin aldık tuttu ama her gün denedm en son 4 buçk aylık tı tuttu emzği şmdi sadce uykusu gelnce ağzına sokyo bnde uykusu olduğunu anlayıp uyuturm o kdar gn içinde emmiyo
0 oy
(12,522 puan) tarafından
Büyük kızıma emzik vermedim hic

Küçük ikisine avent verdm tuttular 
0 oy
tarafından
Nuk kauçuk damaklı  tutmuştu 3 aylıkken sonra phillips e geçtim onu da tuttu ama wee damakkı wee kiraz uçlu tutmadı
0 oy
(156 puan) tarafından
Wee bayb verdik bendeyken bebegim kusup atiyordu annem sagolsun zorlayarak verdi o atti annem geri taktı 
0 oy
(383 puan) tarafından
Her markayı denedim benimki Philips avent tuttu canım
0 oy
tarafından
Kaynanamın 5 çocuğu benim Kizim olmak üzere emzik tutmadılar ama oğlumun maşallahı var tuttu emziği şuan 39 günlük olduk. Ben kızıma ne emzikler ne emzik zincileri almıştım çeşit çeşit desen desen ama tutmadı hiç birini oğluma da heves edip iki taand aldım maşallahı var böyle yeni doğanlar için eczanede ucu top gibi olan emzikler var onlardan bakabilirsin oğlum da şimdi memeyi ilk ağzına alınca mideyi kaldırıyor sonrasında tutuyor birde emziği verdikten sonra ağzına hafiften emziğin arkasından destek vererek vuruyorum hemen alışıyor 
0 oy
(202 puan) tarafından
Benimde oglum 2 ay emdi sonra emmedi birskti iyi markali emzikler dene belki tutar
0 oy
(124 puan) tarafından
Avent in sekliyle ayni ebebek in emzigi var 2 li 25 tl denemek icin onju alabilirsin avent cok pahali. 0 2 ay icin var daha ufak onu deneyebilirsin. Benim kizimda wee kabul etmeyip avent almisti ama avent o zaman bu kadat ucuk fiyatli degildi sonra ebebegin emzigi ile devam ettik
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Kız bnm oğlan 34 haftalık doğdu küçük doğması ile ilgili değil yani her bebek emzik tutmaz canm demek ki istemiyor 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Benim kızıma hangi emziği verdiysem tutmadı canım kimi çocuk ne verirsen ver tutmuyo emzikle alakası yok yani 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 207 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 131 göst.
3 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde DuyguHira (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 185 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (863 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 212 göst.