0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar artık bebeğimin maması yok evde yiyecek bir şey kalmadı nasıl üye ola bilirim yada evde paketleme  işleri için nereye başvuru yapmam gerekiyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok mu yardımcı olaca biri
-Reklam-
0 oy
tarafından
Farmasi den Bi cacık olmuyor canım 
tarafından
Cidimisin ya iki çocukla  kimse de işe almıyor bırakacak kimsem de yok ben ne yapacam
0 oy
tarafından
Canım intagram da çok fenomen var üye yapan güvenilir bir tane biliyorum yazarım özelden ismini ama satış yapmazsan kazanamazsın 
tarafından
Çok teşekkür ederim   ismini verir misiniz kendime bir instgram kuracam
tarafından
Sen onlara üye oluyorsun onlar kazanıyor senin bir karın olmuyo
0 oy
tarafından
Onların bir kazancı olmuyor maalesef canım Google üzerinden sayfalar var illa olcam dersen 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(11 puan) tarafından
Ne farmasi ne diğer markalar çok kazanç getirmiyor üyen yoksa satış yapamıyorsan ki kolay kolay yapılmıyor Bence daha farklı iş imkanlarına bakabilirsin
tarafından
Aslında bende paketleme  işlerine bakıyorum  ama şansıma hepsi dolandırıcılık çıkıyor
(11 puan) tarafından
Onu oturduğunuz bölgenin organize sanayi bölgesinde muhtemelen eve veren firmalar vardır. İnternete çok güven olmaz. Diğer konuyu da ben avon yapıyorum hani kazancı bile yok yüksek meblalarda satış yaparsan var bizde de o şans yok =)
tarafından
Aynen canım zaten  benim çevrem de yok ben bir organize sanayına  gideyim çok sagol
0 oy
(185 puan) tarafından
Hesabı 4 gün önce açmışsın 4 soru hepsi yardım bilmem ne falan iyi niyeti suistimal etmeyin Farmasi üyesi olmak istiyorsanız Instagram a yazın Farmasi diye oraya yazın sizi üye etsinler yalan değilse maksatiniz
tarafından
Ben instagram kalan mıyorum arkadaşlar  ben kötü bir şey mi diyorum Allah âşkınızq ya yapmayın sizden bir şey mi istiyorum
(185 puan) tarafından
İnsanlara güven kalmamış normal olarak canm eğer gerçekten uye olmak istiyorsan Google den bile halledebilirsin ama onda iş yok para etmiyor
tarafından
Sizde haklısınız  ortalık bir sürü dolandırıcı dolanıyor  ben googleden bir şey bulamadım  onda  sordum
0 oy
(7,787 puan) tarafından
Faasi dehil de huncalife daha iyi bu konuda canim cok guzel de bi sponsor ve ekip var istersen yardimci olabilirim.
tarafından
Yardımcı olsanız çok sevinirim
(7,787 puan) tarafından
(7,787 puan) tarafından
Uyeligin tamamlaninca ozelden numarani at bana gruba alayim seni durumunu anlatalım h beraber konusuruz gem sponsora soyleriz bi plan ayarlarz inşallah %40 satis kari var bu firmada bide her gun 5-10-15 gibi fiyatlara dusuyo yuksek ucretli urunler aninda kar sagliyosun...
tarafından
Ben özelden msj atamadım siz sohbeti başlatın
(7,787 puan) tarafından
Tabi atayim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
14 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Farmasilider (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esila sultan (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,858 soru

23,656,227 cevap

308,744 kullanıcı

...