0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (791 puan) tarafından
Ama oğlum sürekli kulağını kaşıma ya çalışır ve tek kulağı genelde hep kızarıklık var çeker doktora söyledm dedı nerden Bilıyosun çocuklar da kulak ağrısı olmaz ben ninelrden bilirm çocuklarda da olur 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Anneannem falanda der kulağını tutarak alğlıyosa kulağı ağrıyodur falan diye. 
(791 puan) tarafından
Ewd bnde öyle blyrm insan bile evladının neresi ağrır
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Nasıl agrımaz yaa tamam bebek degildim ama hatırlıyorum 5 yaşımda aglardım geceleri kulağım kulağım diye, annem babam hastaneye goturmüştü gece beni , kaç hafta damla damlatmışlardı, yastıklar ıslanıyordu ağlamaktan, agrırsa bebeklerinde agrır diye dusunuyorum
+1 oy
tarafından

Doktorunuzu değiştirin derim.. 

Çünkü doğru bilgi vermemiş size tabiki yetişkinlerde olduğu gibi bebeklerde de kulak ağrısı olur.   
0 oy
(25,210 puan) tarafından
Çok özür dilerim naaahhhh olmaz diyesim geldi o doktora. Dün akşam kulak ağrısından yerlere attı yavrum kendini sonuç orta kulak iltihabı 
tarafından
Canım udi hindi yağını kulağınada dökebilirsin ama sadece 3 gün
(25,210 puan) tarafından
Canım antibiyotik iğne kullanıyoruz hava makinesi kullanıyoruz şuan sökmek istemedim ama aklımda olsun
tarafından
Çok geçmiş olsun benim bebeğimdede olsu o şekilde atlattı
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bizimde sürekli cekistiriyor kaç doktora götürdüm kulaklarında sorun yok diyor dış çıkardığında dişinin ağrısı oraya vuruyor demişti gerçekten de her dış döneminde kulağını tutuyor 
(791 puan) tarafından
Aha banada dişten dedı ama 8 aylık dş çıkmadı
(4,147 puan) tarafından
Evet diş çıkartma döneminde kulaklarını çekiyorlar ve hemen diş çıkacak diye beklemeyin hemen çıkmıyor
(3,679 puan) tarafından
Evett bizimki kesici dişleri çıkartıyor kaç aydır canımızı okudu  yakındır seninkilerde canim
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Kulak çekme bir alışkanlık da olabilir. 

Uyku öncesi rutini olabilir. 

Diş döneminde olabilir. 

Sadece kulak ağrıdığında çekmez. 
(791 puan) tarafından
Kız gece kulağı durduk yere kızarır ağlyo
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Nasıl olmaz ya benim kızım bebekken geçirdi,o ağlamalarini unutamıyorum
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Doktorun kulagina bi patlatcan ...  

Baska doktira götür canim Allah korusun otit media vardi kizimda Orta kulak iltihabı yani antibiyotik kullandim da rahatlamisti coxuk ve daha 2-3 aylikti.
(7,791 puan) tarafından
Disten diyebler olmus da benim kiziminda kulagi kizarmisti ve icinde sari pislik vardi kocaman ama ozelkikle birinde yogundu..
Dis doneminde cekiyor evet ama ikisi arasinda fark belli...
Mesela ayakta sallarken kizim kulaklarini yastığa suruyodu saga sola kafa salliyidu surekki veee asla deliksiz uyku yoktu coglik atarak uyaniyodu..
Bunlara gore belirtileri kitasla farkli doktora git ayni seyler varsa sakin ihmal etme cnm

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,157 göst.
10 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmacan (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
13 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu

409,132 soru

12,296,255 cevap

38,335 kullanıcı

Kategoriler

...