Şırınga daha iyi . Ben bi kaç kere yaptım yavaş yavaş basiyim derken bi anca fiskirmisti :D alışmam biraz zaman almıştı. Sonradan kaynanam ve eşim her gören bebeğin kilo almıyor dedi doktorda anne sutumu emzirmeyi yanlış yapıyorsun sanırım dedi . Bir göğüs tam bitene kadar vermem gerekiyormuş. Ben emzirirken diğer göğsüm akıyordu boşa gitmesin sut diye süt akan göğsüme geçiyordum. Arkadaki yağlı sütü alamamış kız . Bu sefer doktorun dediği gibi emzirdim. Ama eşimle ve kaynanamla olan sıkıntılar hormonsal değişiklik derken çok agresif sinirli olmaya başladım. Sürekli kızım kilo almıyor emzirmem lazım ilgilenmem lazım diye çok kafaya taktım. Kızım tembel bebekti. Doktor söyledi uyumasını çok seven bebeklere tembel diyoruz dedi. Çok az emiyordu. Zorlasamda emmiyordu. Daha fazla dayanamadım sağıp verdim. 3 ölçek geliyordu. Stresten iyice azalmaya başladı. Kaynanam sütun yaramıyor mu acaba dedi. Ne saçmalıyorsun dedim herkes bi takmış sütüme kızın kilosuna. İsrarla emzirmeye çalışıyorum bende sizin kadar kızımı dusunuyorum saha çok kafaya takıyorum illa mamami vereyim onumu istiyorsunuz dedim. Ne demek sütün mü yaramiyor? Hangi annesi sütü yaramaz ki içinde bi d vitamini eksik... Yeter artık diye delirdim. Öyle böyle derken mamaya başladım 3.5 4 ayliga az kalmıştı