0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün cumaydı öncelikle herkesin geçmiş cuması mübarek olsun ben de kayınvalidemin cumasını kutlamak için aradım o da meşguldü 1 saat sonra döndü konuştuk arkadaşımla konuşuyordum kapatamadım kusura bakma dedi ben de işte birkaç gün sonra şehir dışına çıkacağım detaylı ultrasonum var merkeze gidecektim evi toparlıyorum dedim evi boşuna toplam oğlum dağıtır dedi ben de dağıtmaz dedim o beni düşünür dedim ben oğlumu biliyorum ortalığı tarımar eder dedi ben de canın sağ olsun dedim konuyu kapattım sonra arkadaşım arıyor kapatmam lazım dedi Bir şey diyor musun dedi 2 dakika bile konuşmadık kapattı hep böyle oluyor ne zaman arasam oldu Bir şey diyor musun deyip kendi benden önce kapatıyor ne desem tam tersini muhalefet ediyor mesela oğlumuz olacak kendisi kızımız olsun istiyordu o kadar ki emindi kızın olacak senin tipinden belli diyordu doğunca kızım diye sevmem İnşallah diyor hala kabullenemiyor ne desem hep tam tersini söylüyor sürekli eşimi bana kötülüyor nasıl davranacağımı bilemiyorum biz daha 6 aylık evliyiz 6 yıl bekledik şu kıza bak kurulu eve gelin geliyor demiş oysa çeyizlerim hep kendime aldım düğün bile yaptırmadım nikahtan gelin geldim eşim de çıkışmış annesine sürekli kendisi ile beni kıyas ediyor bende yaşlıdır deyip aldırmıyorum eskilerin kafası işte diyorum ama saf yerine koyduğum hissediyorum sürekli ne kadar safsın diyorlar bana bunu nasıl aşabilirim

4 Cevaplar

+1 oy
(1,020 puan) tarafından
Yaa hem laf duyuyorsun hem ne arıyorsun canımın içi bırak o arasın sen de sana yaptığının aynısını yap kızmadan laf vermeden ağzına başına iş mi arıyorsun güzelim ne yakın ol çok ne de uzak.. Eşine hiç ailesinin muhabbetini açma evinde mutlu ol kuzum
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Öncelikle sürekli sen arıyorsan arama artık. Bir de genelde bazı k.valideler oğullarının huylarını hep söylerler gelinlerine. Benimki de hep söyler hatta biz beraber dalga geçeriz kocamla. O derece yani. Sıkıntı etme onun hakkında söylediklerini ayrı evdeyseniz zaten kapınız ayrı. Kapıyı kapattığın an onun söyledikleri de dışarıda kalıyor.  Sıkıntı etme kendine. Çocuğun doğunca da emin ol annem annem diye dolaşır senden önce :D
tarafından
Ay evet kaynanalarin o huyu var benim kızda şimdi bana anne dese kaynanam annem diye karşılık veriyor çocuğa :D bende bana sesleniyor anne diyorum susuyor :D
(8,028 puan) tarafından
Benimki de öyle. Benden çok annem diyor
tarafından
Bnm kaynana da annem diyordu o kadarrrr sinir oluyorum ki. Eşime söyledim uygun bi dille söyle diye gelişimi için kimin kim oldugunu 1 tane annesi olcanı fln söyle dedim. Oda söylemiş daha da demez oldu
(8,028 puan) tarafından
İyiymiş. Valla ben de eşim de sürekli söylüyoruz ama anlamıyor. Ben de salıverdim ama maalesef kızım da ona anne der diye korkuyorum doğrusu
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Ee sende bunun cumasini mi mübarekliyon. Neyse... 
tarafından
Yaşlıdır eşimin annesidir diye saygılı davranıyorum ama böyle davranıyor işte kin gütmek istemedim s**** yerine koyuyorum galiba bu yüzden
(1,364 puan) tarafından
Terbiyesizlik yapmiyosan, cizgini asmiyosan zaten saygi duymussun, insan yerine koymussun demektir. Yeterli bence. Ben cok kindar bir insanim ama asla saygisizlik yapmam, gerci bizim bir sorunda yok ama mesela şu ara 9 yiĺ olce olan bir olayi patlatma zamanim geldi. Ilk firsatta  tatli tatli bi tansiyon oynamasi yasatacagim. Ama asla haddimi aşmadan, kendi saygimi bozmadan. Gerisi beni çokta şey etmiyo.
0 oy
(124,629 puan) tarafından
sende aramasanmi biraz hani mesafe her zaman ihidir
tarafından
Yaşlıdır eşimin annesi de diye saygı duyuyorum ama böyle davranıyor işte

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Miraysu (2,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu