0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (4,722 puan) tarafından

Ben normalde sabırlı biriyim kızıma karşı ama uyku sorunu bendeki sabrı aldı götürdü.

Son 4 gündür uykusu iyi olan çocuğum gitti yerine 40i çıkmamış bebek misali biri geldi ya.

Mesela bugün akşam 10 da uyudu tam 10 buçukta ağlayarak uykusu açılmış bir şekilde uyandı.

Yeniden uyutmaya çalıştım tam uyudu sandım 2 dakika sonra yine aynı.

Odadan sinirlerim bozulduğu için ağlayarak çıktım ve 10 dakika içinde kendi kendine uyumuş. 

Dünde böyle yaptı.

Benim her gece ağlamam mi lazım yaa olayı vallahi çözemedim :(

22 aylık

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 gundurde kuzum aynı malesef ne oldu anlamadım 
tarafından
9 aylık canm , çıldırdm ama hissettirmedim kendi ayaklarıma vuruyodm dişlerimi sıkıyodm çok şükürki sabah 6 da uyudu 10 da kAlktm
(4,722 puan) tarafından
Doğrudur canım gerçekten zor bilirim. Kızım küçükken aynen öyleydi. Bu ara iyiydi uykusu şimdi yine kötü oldu
(318 puan) tarafından
Gaz sorunumuz yeni bitti zaten tam da bitmiş değil ya hadi neyse ondan çok çektik , şimdi de bu başladı tam uyuyor yanından çıktığım gibi ağlıyor ama nasıl dayak yiyor sanki alıyorum susuyor :)
(4,722 puan) tarafından
Gözyaşı silahı bebeklerin :)
(318 puan) tarafından
Ahh ah sorma :) kıyamıyorum ki ağlamasına
-Reklam-
0 oy
(6,086 puan) tarafından
2 yaş sendromu biraz erken başlamış sanırım Allah sabır versin... Valla zor 
(4,722 puan) tarafından
Ondan mı dersin :/ amin inşallah canım
(6,086 puan) tarafından
Valla en son yeğenimde olmuştu sabaha karşı 4 5 gibi uyanıyordu oda uyumak istemiyordu ablam artık sinir hastası olacaktı.. Sonra kendi kendine tekrar düzene girdi onunda 2 yaşındaydı hatta 1 ay vardı doğum gününe sendromdan kaynaklı diye düşündük biz...
(4,722 puan) tarafından
Olabilir canım valla. Bizimde 1 buçuk ay kaldı işte 2 yaşına. 4gun öncesine kadar maşallah lik düzeni vardı. Ama biseyler oldu çözemedim
(6,086 puan) tarafından
Anne olmak zor... Yinede Allah yanımızdan kalbimizden eksik etmesin :)
(4,722 puan) tarafından
Aminnnnnn çok aminnn ❤️
0 oy
(318 puan) tarafından
Al bendende o kadar iki gündür ne gece ne gündüz yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor gerçi benim ki 3 aylık ama önceden daha iyi uyuyordu , sürekli mızmız emmek istemiyor ne olduğunu da anlamıyorum .
(4,722 puan) tarafından
3 ayliksa gaz sorunu devam ediyordur yada atak dönemi gelmiştir ama benim kız kocaman oldu hala sıkıntılı uykusu
0 oy
(2,514 puan) tarafından

Peki ya benim oğlan gece 2 ye kadar 2 yaşında ki bı bebek neden uyumaz yaa kaç gündür düşünmekten cildiracamm:angry::(

(4,722 puan) tarafından
2 de çok geç :( gündüz kaçta uyaniyo
(2,514 puan) tarafından
Bıraksam 1 i buluyor ama zorla kaldırıyorum daha da geç yatmasin diye bu bı iki haftadır çıktı huyu yaa
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Oglum 1 yaşında inan benimki de uyumamak icin direniyor gündüz 2 uyku yapiyo normal ama gece uykusuna yatmamak için elinden geleni yapıyor sanırım disler geliyor birde atak haftasında gerçekten yıpratıyor bende elimden geleni yapıyorum ama yok :(ins hayirla atlatırız bu donemleri

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 442 göst.
3 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifcik010101 (407 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 386 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
13 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,666 soru

23,682,846 cevap

310,387 kullanıcı

...