0 oy
132 göst.
Aile kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından kapalı
 Selam belki diyeceksiniz yine mi Sen!

Halen birlikteyiz esimle es denirse tabiki 

Obur yaZilarimda Biraz anlatttim durumumuzu

Bugun Babam geldi ve bugun neler yapicaksiniz diye sordu bende arabayi silip supurucem dedim 

Esimde ben yaparim icini disina iyice yikarim fln dedi hayirdir?! Sen yorgun degilmisin yatmicakmisin dedim. Ses vermedi. Babam gitti az isimiz oldu carsiya gidicez bindik ailecek arabaya esim neden Beni kucuk dusuruyorsun dedi bagirdi ne yaptim ki diye sordum babanin yaninda yatmicakmisin Sen dedin neden dedin diye bagirdi. Bende normalde ev isi yemek araba temizligi yikamasi bakimi bana ait oldugundan sasirdim ustelik Sen hep yorgun oldugunu ve uyumadim gerektigini soyluyosun tuhaf degilmi babam varken ben yaparim dedin bende oyle bir reaksyon gosterdim. Annene Beni anlatiyosun dedi herkez beni anlatiyosun dedi bende  cunki sana anlttigim zaman Beni anlamiyosun dinlemiyosun cok yalnizim dedim. Susucaksin ne yapsamda susucaksin anlatmicaksin duzelt kendini dedi bende Son 3 aydir kimseyi gormiyorum goeusmuyorum farkinda degilmisin Sen neden atlarken oncesinden eski olaylari anlatiyosun dedim affedemiyorum senin kadar basit degilim etti. Dedim benim icim de cok dolu cocuk var diye sineye cekiyorum Yoksa benim icimi. Cok yaktin ki konusuyorum tasiyorum artik dedim cikti odasina cocugu alip anneme gittim simdi geldim eve kafam karisik uyku girmiyor gozume mutsuzluktan sevgisizlikten kahroluyorum depresyonun dibine vurdum sadece icmek yok olmak istiyorum sonra bakiyorum 2 yasinda gozumun icine Bakan bir kizim var offfff suc bende mi bagirmalarina sevgisizligine Beni insan yerine koyup gormemesine susup normal mis gibi yasamam mi lazim ki 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(3,453 puan) tarafından
Ben daha öncesini bilmiyorum. Erkeği destekleyen bi insan da değilim açıkçası. Ama evet eşler ailelerin yanında biraz daha dikkatli olmalılar.

İkinci durum yani sorunlarınızı annenize veya başkasına anlatıyorsanız bunu eşinizden gizli yapın. Hiç ruhu bile duymasın.

Onun dışında ilgisizlik, sorumsuzluk, konuşma tarzı vs. Zaten başlı başına büyük problem 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 329 göst.
16 Ekim 2021 Aile kategorisinde Berna (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 341 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1bebe1anne (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
29 Ocak 2023 Aile kategorisinde Nisan89 (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
9 Şubat 2022 Aile kategorisinde Dyg_1 (506 puan) tarafından soruldu

381,698 soru

11,426,502 cevap

34,985 kullanıcı

...