0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün dedim 15+4gunlugum doktor %90kiz dedi yanılma olabilir mi diye sordum çünkü dayanamadım herkese söyledim ve bugün üstümü giycem birazdan kıyafet almaya gidecem eşim erken dedi bende ablamla gitmek istiyorum

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani des dur kız bekle azck ne bu acele sanki yarin hemen doğurcan
tarafından
Ama valla dün bı mağazaya baktım kız Bebek kıyafetleri çok çok güzeldi ablamda yeni doğum yapmıs iki aylık felan kızını görüyorum cicili bicili çok güzel bı kız maşallah dayanamıyorum:) kendimden bu kadar acele beklemezdim ama demekkı insan cinsiyet öğrenince boyle sabırsız oluyormuş
tarafından
Öyle tabi ama bekle insanın önünde uzun bi yol var hem daha tam belli degil sonradn cinsiyeti degisirse hayal kırıklığına ugramaman icin diyorum kız
tarafından
Haklısın canım sabah sabah kalktım dayanamadım beklim detayliyi öyleyse ondan sonra :)çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
(770 puan) tarafından
Bencede kiza benziyo ama bilemem krsinlessin oylebasla alisverise
tarafından
Tmm canım öyleyse ortak kaç parça alıyım sonra detaylıya girince aliyim
(770 puan) tarafından
Valla ben ilk hevesten 4 5 parca zıbınla alt aldim sonra bime uygun seyler gelmişti kesin cinsiyet belli degildi benzetilmisti senin gibi erkekti bende erkek seyleri almıştım bimden zaten sadece erkek rengi kalmisti sansima :D babynest figurlu yastik nohut battaniye patik falan
tarafından
Çok heyecanlı gerçekten bende öyle yapayım canım :)
(770 puan) tarafından
Aynen canim sag salim kucagina al insallah
tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
tarafından
Bende kıza benzettim ama neden bu kadar acele ediyorsunuz ki ,ben detayliyi da yaptırdım 30. Haftayı da aştım öyle başladım cok erken haftanız 
tarafından
Çok mu erken canım valla burda post okuyunca Herkese acele ediyor diyordum şimdi niyeyse içimden çok geliyor
tarafından
Yani erken daha ama canım yuzde doksanlıkr ihtimal vermiş kızdır muhtemelen içinde kalmasın diye bir iki parça al gerisini alama bence
Hem yavaş yavaş almak daha zevkli ilerde bir şey görürsün daha çok hoşuna gider ama daha önce aldığın için almazsın o yüzden bence yavaş yavaş al ki pişmanlık da duyma
tarafından
Tmm canım çok az kaç parça tek alıyım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım sağlıkla alirsin inşallah kucağına..
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Ayrıntılı ultrasona girene kadar bişey almadım ynsş aldıklarım hep kıza da erkeğe olacak şekildeydi ayrıntılıya girip erkek olduğunu net görünce biraz bişeyler aldım gezerken hoşuma giden şeyleri hemen alışverişe çıkma bence canım hoşuna giden bir kaç bişey al ama alışverişini ileriki haftalara bırak bence :) 
tarafından
Tmm canım öyleyse hoşuma giden kaç şey alıyım diğerlerini bekliyim çok sağol
tarafından
İnsan duramıyor değil mi hahaha :))
tarafından
Ya yemin ederim hıc hemde:)
tarafından
Bizde yarın İstanbuls gidiyoruz eşimin iş durumundan dolayı bu sefer bende geleceğim bebeğe alışveriş yapacağım dedim tamam dedi hahaha çok heyecanlıyım İstanbul için değil bebeğe alışveriş için :)))
tarafından
Ya aynı ben bir ben değilim demek :)
0 oy
(545 puan) tarafından
Kız daha kesin bile dememiş ne bu acele dur sonra erkek derse ne yapcan o aldıklarını eğer alacaksan da ortak kıyafet al o zaman :) 
tarafından
Ama yüzde doksan dedi canım bak fotoda sanki kız gibi:)
(545 puan) tarafından
Olsun kız yine de emin olmasını bekle renkliyi bekle bence. Ben renkliden önce ogrenmedim sadece tahmini kıza benziyor dedi renkli de kesin kız dedi kaç kere sordum eminmisiniz diye :)
tarafından
Tam canım benim çok teşekkür ederim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
16+2 de bana kız dendi detaylida erkek olduğunu öğrendim canm yanilabiliyor doktorlar.
tarafından
Özele mi gittin canım yüzde kaç dedi bide sana
(1,023 puan) tarafından
%90 kız demisti hem özele hem sehir hastanesine gidiyodum bn
tarafından
Maşallah aslında haftanda küçük değilmiş beklim az bişey o Zaman canım
(1,023 puan) tarafından
Daha iyi olur.. ben kiyafet almıştım degistirmek zorunda kaldm:)
tarafından
Ay kötü olmuş ben alsam değiştiremem de bekliyicm canim
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Canım bence daha çok erken 20. Haftadan sonra alışverişe başla bence 
tarafından
Tmm canım dinliycem seni çok sağol
0 oy
(51 puan) tarafından
Canım yanilma olacağına ben ihtimal vermiyorum %90 lık bir oran vermis sonucta ama sen yine de her ihtimali dusun. 
tarafından
Evet bende öyle düşündüm canım o yüzden kaç parca almak istedim
(51 puan) tarafından
Kuzenime 12 haftalikken kiz denildi kız doğdu yani burda bir kaç kişiye yanlış söylenmiş diye her doktor yanılır gibi bir kaide olduğunu düşünmüyorum
tarafından
Doğrudur  canım çünkü cihazlar iyi ozelin doktorda baya baktı
(51 puan) tarafından
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından

Canım al ama ortak renkleri tercih et şuan tam kesinleştiği zmn başka bişeylerde alırsın benim oğluma doğana kadar hep gri kırmızı sarı  gibi şeyler aldık puseti arabası diğer eşyaları ful gri ve bugün diğer sebebi ilerde kızım olursa o da kullanır diye çünkü bu ilk bebeğim iki üç yıl sonra Allah izin verirse birtane daha istiyorum o da kullanır :D

tarafından
Çok iyi düşünmüşsün canım bende senin gibi düşündüm ınankı:)
0 oy
(30 puan) tarafından
kizmi erkekmi bilemem ben insallah kizdir öyoe istiyorsun sanirim benimde kizim var ibenim doktorym kizmisti bana hic birsey almayacaksin diye gercektende oyle oldu 35. hafta ds isimli takim yaptirdim kendi annem hediye bi kac takim gondermisti . 38+3 ken besik ve bebek arabasi aldim 38+4 te oglen besik kuruldu eve aksam ben gidip dogurdum dogduktan sonra esimi yolladim e bebekten biseyler al gel dedim almis gelmis sagolsun ben cikamazdim cunku simdi 3 ayligiz gecenlerde birlikte gittik gene eksik tamamlamaya zaten bebek bi anda buyuyor yenidoganlari 2 3 krre anca giydirebiliyorsunuz . hastane cantasi icin takim vs. yaptirirsijiz ama bence de bekleyin . en azindan 20 hafta bi bitsin tamamlansin yine de siz bilirsiniz.
tarafından
Evet canım çok heves ettim kız çocuk ayrı bı guzelligi oluyor bana nedense rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın dediğin gibi Temel ihtiyaç alım kıyafet kalsın
(30 puan) tarafından
ben puset ortusu istemistim esimde daha 2 3 hafta var demisti aliriz doguma gitmeden once carsida puset ortusu ariyordum ben  benim sancim gelmedi ama acilma vardi doktor islerini hallet demisti sabahko rurin muaynede besigi hazirladim carsidan puset ortumu buldum aldim hazirladim derken aksam 9da dogurmustum o zaman esim sey demisti keske alsaymisiz korkmustu yolda dogurucam diye :) o yuzden anneler hissediyor sanirim icinden gelen birsey olursa alirsin ben sadece pat pat diye bi siteden 2 urun almistim yurt disindan anca gelir demistim gercekten de bebek 1 aylikken geldi :)))
tarafından
Vay be okurken gülümsedim çok iyi bı doğum hikayesi olmuş bende ufak tefek alıyım kıyafet felan kalsın canım o zaman
(30 puan) tarafından
insallah hamileleiginde dogumunda cok kolay gecer canim Allah yardimcin olsun gorüsmek uzere kolay gelsin :)
tarafından
İnşallah canım çok çok teşekür ederim kendine iyi bak hoşçakal ❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 256 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (642 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,408 soru

23,693,250 cevap

311,119 kullanıcı

...