0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biri kalbinizi kırdığında yada sizi üzdüğünde ona ne kadar tahammül edersiniz.

27 yaşındayım ve şu zamana kadar fazlası ile her duruma her koşula tahammül ederek kendime, huzuruma haksızlık ettiğimi fark ettiğim için artık edemiyorum.

Derler ya "NERDE TIRAK, ORADA BIRAKK" Bende o moddayım.

Önceden aman öyle iyi olsun, aman çicekler böcekler eksik olmasın, aman kalpler kırılmasın.

Baktım ki olmuyor bende bıraktım..

Siz nasıl yapıyorsunuz. 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eskiden oyleydim.şimdi muhatap olmam asla
tarafından
Zamanla böyle oluyormuş insan..
tarafından
Cocugum olduktan sonra degistim
tarafından
Tam onu yazacaktım. Anne olduktan sonra o his tamamen gitti. Hayattaki tek odak noktam tek kırılacak yerim evladım oldu. Rabbim oradan kırmasın başka birşey istemem
-Reklam-
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Bende ne zaman artık böyle olmicam desem yine başa sariyorum sanırım bu kanimizda var degismiyo maalesef 
tarafından
Yer yer hala eski halime döndüğüm oluyor o zamanda çok kızıyorum kendime.
(3,505 puan) tarafından
Bende kızıyorum kendime ama hep başa dönüyorum olan hep bize oluyo valla
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kalbimi kıracak kadar beni üzüyorsa bence ona gerek de yok ha ileride gönlüm alınır baya iyi bir şekilde o ayrı ama kalbim kırıldığı zaman hasta bile olurum bunu bilen biride kırarsa yakın kalmaya ne gerek var 
tarafından
Çok haklısın canım.
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Valla şu yaşıma kadar tek bir anlayışım oldu ben patlicağıma o çatlasın kalbimi kırana misliyle cevap veririm. Direk hayatımdan çıkarırım mis gibi huzurlu hayatım var. Etrafımdaki insanlar gerçek en azından 
tarafından
Bu kiminde hep olur. Kiminde tecrübe ile. İkisinin de iyi tarafları var muhakkak
(6,048 puan) tarafından
Valla bazen biraz gaddar olduğumu düşünür insanlar ama gerçekten böyle olmazsan hayat geçmez insanlar başkalarını üstüne basarak biyerlere varmaya bayılıyor
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Kuzu bnde sana yazım ayni yastayiz. Ben koyverdim kız vala bak daha mutluyum :D
tarafından
Öyle olmalı zaten insan nasıl mutluyum diyorsa öyle yapmalı. İyi yapmışsın ❤️
(6,859 puan) tarafından
Kafam rahat dusune düşüne nereye kdr
0 oy
tarafından

Valla akıllandm artk üzeni aynı dakika bende üzüyorm iater konuşsun ister konuşmasn karşımdaki kişi umrumda bile değiş :)

tarafından
Bize bunu yaptıranlar utansın :)
0 oy
tarafından

Ben insanları kırmamak için kırk takla atarken 

İnsanlar beni kırk kattan attı 

O yüzden çok çabuk insan silebiliyorum kim canımı sikarsa hiç tanımamış sayıyorum engelliyorumm her yerden :ermm: kimse benden değerli değil çok lazımsa onlar benim için çabalasın:ermm: herşey benim cabamla olacaksa hiç olmasın amannnn:dizzy:

tarafından
İşte tamda bu kafadayım. Demekki biz kendi kendimize değil insanların zoruyla bırakıyoruz bazı şeyleri kenara. Mesela aman üzülmesin aman kırılmasın demeyi.
tarafından
Aynen öyle cnm ☺️ aman birazda onlar bizi düşünsün kırılır mı üzülür mü acaba desin
0 oy
tarafından
Artık kimseye tahammülüm kalmıyor uzaklaşıyorum bende zaten hatasını anlarsa gelirler anlamıyırsada kafam rahat oluyor 
tarafından
Enn güzeli :)
0 oy
tarafından
Mesela kayınvalide ile 7 ay konuşmadım hiç hemde 
tarafından
Barıştınız mı bari :)
tarafından
O konuşmaya çalışıyor ben yüz vermiyorum
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Kinciyim maalesef o yüzden hayatımda ki insan sayısı 5 parmağı geçmez
tarafından
Kafan böyle eminim çooook rahattır
0 oy
tarafından
Valla bakarım ortama bana ters bişey varsa çekerim elimi etegimi hiç umrumda olmaz kim olursa olsun uzaklasirim
tarafından
En güzeli canım
0 oy
tarafından
2 3 yıldır akillandim sanırım eskiden acaba benmi yanlış anladım ben kıracak birseymi yaptim bilmeden diye kendimi yerdim şimdi direk çıkarıyorum hayatımdan kimse vazgecilmezde değil benden kıymetli de değil 
tarafından
2 3 yıldır bende bir aydınlanma yaşıyorum. Anne olduktan sonra herşey daha net oldu kafamda.
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Dostun azı makbuldür önemli olan  sayı değil kallitedir eğer bi insan pişman etmiyorsa konustuguma ettiğime her daim yanında olurum ama kafasında kırk tilki dönüyorsa uzaklaşırım inceldiği yerden kopsun  
tarafından
Haklısın canım çoook
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Üzen yıpratan kişi kendi ailenden olunca malesefki uzaklasmak mümkün olmuyo

Anca yutuyosun dediklerini ve yaptıklarını
tarafından
Aile çok önemli. Çok haklısın canım
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Silerim derhal 

eskiden üzülürdüm pehh degmezmis