Değişik biri benim görümcem. Eşimle Ben nişanlıyken. İyiydik sürekli konuşurduk. Alışverişe beraber giderdik her şey koştururdu. Eşimden çok görümcemi görürdüm açıkçası. Hatta bazen şaka ile söylenirdim esime. Senle değil de kız kardeşinin evleniyorum diye. Aynı şakayı o da yaparmış hatta. Sanki abimle o değil de benle evleniyor gibi hissediyorum bazen diyordu. Eşinle tartıştılar bir sebeple nişanıma gelmedi. Neyse aradan zaman geçti düğün zamanlarım geldi. Bildiğim kadarıyla hiçbir sebep yokken nikahıma gelmedi.. sonra evlendim benim eşim bazen geceleri çalışan biri. Öyle olduğu zaman aklı bende kalıyordu. Ya Kız kardeşimi çağırıyordu, ya da görümcemi. Görümcem hep bir bahane sunarak gelmiyordu. Gelsede zar zor binbir söyleye söyleye..... Gelince gayet iyi davranıyordum yine de... Yemeğin önüne koyuyordum. Sabahlara kadar muhabbetimi ediyordum. Ama eşime sinir oluyordum... Benim evime gelmek istemeyen birini niye zorla evimee getiriyorsun diye... Eşim de sağ olsun cevap olarak şunu söylüyordu. Acaba kıza ne yapıyorsun da gelmek istemiyor... Bir kere gelmemek için 23 yaşındaki kız hüngür hüngür ağladı ya. Hayatında ben böyle bir rezillik görmedim... Kuzeni de vardı kız kalktı hazırlandı hadi gidiyoruz falan diye. Değişiklik olacak diye kız sevindi. Ama görümcem benim karnım ağrıyor diye ağlamaya başladı gelmek istemediğini söyledi... Ben eşimle açık açık konuştum. Bak kız gelmek istemiyor olabilir rahat hissetmiyor olabilir. Kıza emrivaki yapıp sürekli çağırıp durma dedim.... Neyse bu olanlar 3 yıl önce olmuştu yeni evli iken ben.... Geçen sene hamileydim. Ağır bı hamilelik geçirdim. İşyeri benim evime 5 10 dakika mesafede. Bir kere bile gelmedi bir kere bile aramadı Bir kere bile sormadı. Neyse çocuk doğdu. Yine bir kere bile işten çıkayım geleyim yeğenimi göreyim bir kere bile bakayım şu kız ne yapıyor umruna bile gelmedi. Ailesi gelirse o da kendi başına hiç uğradığını hatırlamam. ama her yerden çıkar herkese uçar..hatta oğlum bir haftalık falandı.. babasıyla geldi eve girdi Ben odada çocuğu emziriyorum. Bağıra bağıra dedi ki babasına ya sen beni neden buraya getirdin yyaaaa benim sınavım varrr benim burada ne işim varr . Abartmıyorum 26 yaşındaki kız bu şekilde Avaz Avaz bağırdı ve ev misafir doluydu... Hala aramaz sormaz ya benim bir yeğenim var 10 dakikalık mesafedeyim. Gideyim bir uğrayayım bakayım seveyim hiç demez. Kız kardeşim yolunun üstü olmadığı halde haftada iki kez mutlaka gelir.... Neyse şimdi çelişkili hallerine geliyorum. Doğum yaptım kocam dahil kimse bana hediye almadı o cam fanusta çiçek getirdi... Doğum günümde yine kocam kutlamadı her zamanki gibi. O canım yengem yazılı pasta alıp getirdi hediye aldı kutladı beni... Ama diğer yaptıklarını hangi kafa ile yapıyor. Evin tek kızı ve gerçekten çok fazla şımartılan söz hakkına sahip bir kız evde.. onun şımarıklığı mı yaptıkları. Gerçekten anlamıyorum. Tek bildiğim çok çocuksu hareketleri var