Arkadaslar selam biraz uzun oldu ama 3 yilin acidi iste fikirlerinize ihtiyacim var cildirmak uzereyim esim ezelden begri evlenmeden oncedr yani bi koltuk sevdalisi isten gelir tv acik isik acik oylece sattlerce koltukta uyuya kalir zaten horluyor yatak odasina gitmiyor bi ara duzelmisti ama simdi yine ya koltukta uynurmu ne zaman kalksam orda kac kere tartistim yok guzel soyledim yok basmiyo kafasi terliyor zaten sapir sapir koltuklar daha yeni yikamdi saci dokulur kili duser valla cildiriyorum git yat yani yatagina iste bide bana yorganida cikarttirdi sanki kar yagiyormus gibi halen yatakta yatmiyor ben cocugun odasinda yatiyorum yok benlik bi durum olsa okey ama sanki halen bekar acinca agizmi tarsitisip kavga ediyoruz seytan diyor al yatakta ne varsa gotur salona at hor hor valla sinir geliyo adam anlamiyor laftan ya artik bugun anasina sikayet ettim cek oglunun kulagini dedim beni sinir ediyo tamam dedi ama insallah o cahil akliyla der bisey saka gibi trajedi yahu resmen bide elinde kumanda bide inkar ediyor uyumadigini oda ayri bi cinnet konusu duymayim horlama.sesini kalktimda gormeyim seni burda dedim takarsa artik ..... Hr birde sabah oluncada yada ne zaman denk gelirse artik vardiyali calidiyir cunku yok oram agriyor yok suram agriyor agrirr tabi zevzek yataginda yatmiyosun oyle deyincede ondan degil diyor sinir harbi nasil yatagina gonderebikirim yada nasil alisir yatkata yatmaya? Yazik yani giden elktirige yazik usutur hasta olur iki buklum yine aklillanmaz napiyim ben daha yatak odasi ne icindir diyorum ses yok salon ne icindir diyorum.oturma adi ustunde oturrsun yatak odasindada yatarsin yani ay boyle sacma sapan cocuklk seviyesine indiriyor beni iyice