Hanımlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. 8+2 haftalık hamileyim prilam mide bulantısı ilacı içiyorum fakat şu 2 3 gündür artık işe yaramamaya başladı 2 gün önce sabah kustum afedersiniz dün de akşam yemeğinden biraz yedikten sonra olduğu gibi kustum direk lavoda buldum kendimi midem ara ara yanıyor dün gece midem çok rahatsızdı yatamıyordum bile gece uyumaya doğru acayip gaz sancım oluyor sürekli dönüyorum yatakta bide böyle vajinama ara ara ağrı vuruyordu bugünde kasıklarımda bir ağrı var ve ayaklarımı falan uyuşuk gibi hissediyorum yerinden kaldıramayacak gibi.. karnım hafif belirmeye başladı aynada fark ediliyor çizgisi bile belli gece uyurken sürekli sol tarafıma doğru uyumaya çalışıyorum yüz üstü yatarken zararı olur mu bazen öyle uyanıyorum ama ayıkken üstüne yatamıyorum rahatsız ediyor karnım bazen bu şikayetlerim beni çok yoruyor bebeğim beni çok üzüyorsun diye karnıma konuşuyorum ) sizde de böyle miydi?
Canım korkutmak istemem ama ben son haftalarında bile kusuyordum herkesin aynı olmuyor tabi ama ben çok zor atlattım ve yani artık o kadar çok kusuyordum ki ogurmek ten boğazım yirtilmisti yani oluyo böyle şeyler
1,493,020 soru
24,395,077 cevap
349,666 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın