0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Merhaba, adetime 2 gün önce test yaptım silik çıktı sonra kanda test yaptım Beta HCG 25 çıktı çok şükür sanırım 3-4 haftalık hamileyim. Bursa Osmangazi'de Esentepe hastanesinde muayene gören veya doğum yapan var mı? Muayene ve doğum ücretleri yüksek mi?

Bir de ilk muayenelerde özele gitmeye gerek var mı yoksa devlette muayeneleri oldktan sonra özelde doğum mu önerirsiniz

3 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Ben Bi devlet Bi özel gidiyorum canım ilk haftalarda hep devlete de gittim çünkü dünya kadar test tahlil isteniyor özelde onlara verdiğimiz paraya yazık devlette sağlık ocagı da yapıyor hepsini zaten sen bağlı oldugun sağlık ocağına da git ebenle görüş gebeliğini bildir ordan da rutin test için muayene için gerektikçe çağırıyorlar zaten canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kasap gibi kesip biçtikleri ve doktorları köpek gibi olduğu için hiç devlete gitmedim. Özele gittim doktorumda çok paragöz olmadığı için çok rahattım. Yumurtlama takipten doğuma kadar birlikte ilerledik. Böylesi içime daha çok sindi. 
0 oy
(300 puan) tarafından
Canım ben ankaradayım muayenelere ve tarama testi ayrıntılı usg hepsine devlete gittim ama doğumumu özelde yaptım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 156 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
7 cevap 298 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Momtobe (2 puan) tarafından soruldu