41+2 de suni sancı ile doğumum başlatıldı hastaneye gittiğimde 5 cm açılmam vardı suni sancı verilmeye başlandı ve damar yolundan iki tane rahim gevşetici yapıldı bebek baş aşağı dönmüştü doğum pozisyonundan birden yukarı çıktı korktu sanırım ve pilates suni sancı sıcak duş hepsini yaptık sancının dozu arttıkça dayanamadım bebeğin inmesi için pilates yapabilecek herşeyi yaptım açılma için kontrole bakılınca 7 cm olmuştu ama 8 saat içinde sadece 2 cm olmuştu giderken 5 cm vardı zaten doktor artık bebeği de seni de yormayalım dedi inmiyor dönmüyor diye zaten suyum sürekli geliyordu
Sezeryan için ayarlanma yapıldı ve ameliyathaneye indim spinal yapalım dediler ama çok fazla sancı aldığım için uyuşma olmadı kestikleri anda hissettim tepki verdiğim andan itibaren hatırlamıyorum uyutuldum tamamen yani hem genel hem spinal anestezi oldum
İlk doğumumdu çok zordu bebeğime kavuştum ama şimdide emzirme ve gaz problemimiz var bugün taburcu olduk
Hiç böyle hayal etmemiştim hiç korkmuyordum ama iki şekilde de çok acı çektim :(