0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar eşim erkek kuaförü şehir dışlarında eğitimler oluo Bi kaç gitti bebekler yokken sıkıntı yoktu. Şimdi yine bi eğitim var antalyada. Bugün gidiyor. 3 gün yok. İkiz bebeklerm var 6 aylık hiç uyumuyorlar. Otizmli bide oğlum var hiç dirlik vermio hiç durmuo. Açıkcası gönlüm yok gitmesine zaten zor Bi  süreçteym gecem yok gündüzüm yok tuvalete zor gdiyorm. Ama seslenmedm heveslenmş çok istio die. Ama onun gbi heyecanlı olmamı onu motive etmemi hazırlığında giyim kuşamında destek olmamı bekliyor üstüne. Benm kendme hayrım kalmş dişim ağrıyor gdemiorm. Ne yapabilirim ki. Tamam meslek hayatı için güzel bişey farkındayım müşterilern gözünde daha ii olck zam yapsa göze görnmck fln ama olmaz sa olmaz da değildi hani seneye de gidebilirdi. Sizce ben yanlış mı düşünüyorum. Siz benm yerimde olsanz nasıl tepki verrdnz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin mesleği için bu eğitimlere katılması şart canım her sene yeni bir saç modeli boya tekniği vs daha bilmediğimiz bir sürü icat çıkarıyorlar gitmeyim durayım dese bu kez modadan piyasadan geri kalacak o yüzden onada bir şey söylenmiyor =/ senin yanında duracak yardımcı olacak başka kimsen yok mu?
(684 puan) tarafından
Bende farkındayım ve destekliyorum ancak öyle Bi durumdayım ki elim kolum bağlı. Annem uzakda çalışıo kaynvalidm var onlar da kalck allhdan akşamları oğlum ama bebkler hiçç uyumuyor gece gündüz zombi gbi ayaktym
tarafından
Çok zor gerçekten allah yardımcın olsun canım
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Canım ben olsam gitme derdim şuan zor bir süreçtesin bebeklerin büyüdüğü zaman istediği gibi gider tabi eşin yaptığın fedakarlığın farkındaysa değerini biliyorsa ona bişey diyemem. 
(684 puan) tarafından
Farknda gbi ama azıcık stresli olaym aksi bşey söyleym hemen gardını alıo
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Giderken yanina bırakabilecegi kimse yok mu canim. 

İkinizde kendi capinizda haklisiniz yani ne diyim ki.
0 oy
tarafından
Belki senin kadar zor durumda kalmıyorum. Eşimde iş gereği yurt dışına çıkıyor. İşi olduğu destek veriyorum tabi ki onun gibi hazırlık yapmıyorum. Eşyalarını kendi hazirlar işiyle alakali çizimleri gosterir bakarr geçerim 
(684 puan) tarafından
Zaten normal zaman olsa bebekler büyümüş oğlum duran Bi çocuk olsa hiç sıkıntı değil isterse her ay gitsn

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 3,089 göst.
26 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 502 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,131 göst.
0 oy
29 cevap 1,292 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,017 puan) tarafından soruldu