0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Belki post kapanir bilmiyorum yasak mi degil mi ama icim cok acidi .

Arkadaslar bu bebege denk geldim instagramda .

Bugun de kandil .

Yardim etmek isteyen varsa diye paylastim .

İçim fena oldu .

hesabi bu .

image

10 Cevaplar

0 oy
(29,661 puan) tarafından

Oy kıyamam ya 

:((( 

Allahim bu gecenin hürmetine acil şifalar versin bu çocuğuna ve bunun gibi olanlara Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın:(

tarafından
Ahhh kuzu ahhh aminnnn insallahhh en yakin zamanda sifasini versin Allahim .Cok kotu hissediyorum su an .
(29,661 puan) tarafından
Hamilesin üzme dua et bol
-Reklam-
0 oy
(3,799 puan) tarafından

Allah'ım bir vesile ile tez zamanda sifasina kavustursun.  Ayaklanip gülüp oynadığı sağlıklı günleri olsun annesine babasına bağışlasin inşallah.  Elimden dua geliyo keşke başka şeyde gelse:(

0 oy
tarafından
Allah'ım acil sifalwr versin ya . Zaten moralim bozuktu bunu görünce çok kötü oldum . Allah'ım şifa versin keşke maddi gücüm olsaydı da yardım etseydim
0 oy
tarafından
Ah yavrum... Bazen dusunur dururum neden kurban oldugum Allahim bu kucucuk canlari bu acilarla siniyor diye... Neden sifasini bu meleklere dagitmiyor diye... İcim acidi. Allah ailesine guc kuvvet sabir, bu bebege de saglik versin tez zamanda insallah....
0 oy
(465 puan) tarafından
Allah biliyor ya durumum olsa vericem rabbimmm acil sifalar versij bu devlet görmuyo mu bu cocuklari yaaa allahimm allahim icim yandi  bu yorumum da size yok kilosu az mi yok oksuruyo mu yok hapsiriyo yok tiskiriyo sükredin arkdaslar sukredin
0 oy
(453 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin inşallah ya :(

0 oy
(675 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbım bu hayırlı gecenin hürmetine Şafi ismiyle şifa verir inşallah :(

0 oy
(1,096 puan) tarafından

Çok üzülüyorum ya bizim bile içimiz nasıl yanıyor ailesini düşünemiyorum (( Rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah  :'(:(

0 oy
(1,741 puan) tarafından
Bende gördüm cnm bunu ciğerim sızladı bu yavrum ne acılar c2kiyor kim bilir ya anne babasi bu günün yüzü suyu hurmetine rabbim sifa versin insallah cok zor bi durum 
0 oy
(775 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu