0 oy
454 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
 Defalarca yıkadım 7 den fazla su yeniledim beklettim içinde 3 saate yakın devir daim işlemi yani.Sirke limonla birlikte. 1 buçuk saat pisirdim bembeyaz çıktı pişen su.  Verdim ama inşallah birsey olmaz değil mi?  koronayiz ya iyi gelir onada diye düşündüm kızımın kemikleri çok ağrıyordu Aseren lütfen hakkini helal et.  

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla instagramda bir kadın takip ediyorum 9 aylık bebeğe içiriyordu sorun olmaz sanırım 
tarafından
Aaa o kadar yani
tarafından
Valla bende şaşırdım ama temiz olunca sorun olmaz,çok geçmiş olsun bu arada şifa olsun
tarafından
Bende verdim 9aylik olucakkk mis gibi yedi bişey oazzz
tarafından
Afiyet olsun canım
tarafından
Sagol canım amin Allah herkese şifa versin
-Reklam-
0 oy
(614 puan) tarafından
Bence sorun olmaz canım. Tamam sakatat ama sonuçta temizliğini yapıyorsun. Şifa olsun inşallah minik yavruya. Ben de her hafta kızıma ciğer veriyorum
tarafından
Evet yaptım iyice canım.  ben fazla kaçırdım ama gebelere zararı var mi peki fazla içtim ben galiba:/
(614 puan) tarafından
Canım tam bilmiyorum ama sanırım hijyenden dolayı tavsiye edilmiyor, sonuçta sen iyice temizlemissn sorun olacağını sanmıyorum
tarafından
Temizlikle alakalı birsey değil mi bu sakatat mevzusu yoksa direk sakatat olduğu için mi fazlası zarar oluyor
(614 puan) tarafından
Malesef bilmiyorum canım ama bana sorarsan fazla yeyince neden zararı olsun ki. Yani zarar verecekse azı da verir.
tarafından
Demi kiz ben akilliydim noldu bana bu soruyu ben mi sordum dedim şimdi kendi kendime :) bir tek bu değil ki corona olduğumdan beri unutkanligim çok çok  ilerledi herseyi de unutuyorum
(614 puan) tarafından
Söz konusu çocuklar olunca çok normal:)
tarafından
Ay yok valla alakasi yok 1 haftadır  böyleyim eşimde fark etti rekatlari şaşırir oldum en basiti ya  mümkün değil hatırlamıyorum kaç rekat kıldığımi bende namaz üstünde parmak sayımı yapıyorum 1 haftadır malesef bi en basiti neler var daha bilsen
(614 puan) tarafından
B12, d vitamini gibi değerlerine bı baktir istersen. Covidin etkisi de olabilir dediğin gibi. İnşallah biran önce normale döner
tarafından
Yapmıyorki sağlık ocağı dahiliye de randevu düşmüyor kadın doğumcular desen vitamin tahlili isteyince surat asıyor vede tahlil istemiyor
(614 puan) tarafından
Doğru haklisin. Ben de sağlık ocağında arada genel tahlil yaptırayim diyorum emziriyorum diye. Elle tutulur hicbisey yok ya. Asıl önemli olan, bakılması gereken şeyler bakilmiyo
tarafından
Devlet engel koymuş çünkü doktor söyledi
0 oy
(10,693 puan) tarafından
Bizde yeni atlattık kOviti kaynanm da bize yollamıştı 18 aylık oğluma yedirdim bisey olmadı çok şükür şifa olsun inşallah
tarafından
Geçmiş olsun canım sagol
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Yok canım dozunda olduğu sürece nolucak sanki şifadır ben 20 aylik oğluma işkenbe  çorbası veriyorum dozunda ama aşırı değil çok güzel de yiyo
tarafından
Sorma sorma valla rüşvet üstüne rüşvet teklif ediyorum onların anladığı dilleri bilirsin:)) o zaman yemeye başlıyor bitirene kadar rüşvet sohbetimiz devam ediyor:)))
(1,208 puan) tarafından
Bilmem mii :) ya yesinler de yeterki şu salgın zamanı Allah korusun
tarafından
Amin canım iyi ki diyorum vitamin surubuna başlamıştım 15 gün önce yoksa çok daha ağır atlatirdi kizim eminim.  Yapıştı kaldı pis hastalık
(1,208 puan) tarafından
En iyisi valla ne bulsan ver bende öyle yapıyorum allahim hepsini korusun esirgesin inşallah işkembe falanda ver canım et çorbasıda  güzel oluyo yine sirkeli sarımsaklı şifa olur inşallah
tarafından
Et sevmiyor kuzum tadını anlıyor Allah razi olsun❤
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Benim oğlum 22 aylık ciğer dalak yiyo 13 aydan beridir veriyorum 
tarafından
Masallah can kan olsun
0 oy
(2,265 puan) tarafından
1bucuk yasinda ogluma veriyorum canim sifa bence 
tarafından
İnşallah canim
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Esimin kuzeni kizina herseyi vermiyodu verdiklerini de yediremiyodu kızın babasi da kasap evde hep et bulunur..annesi aldi eline kelle paca çorbasını oyle bir içirdi kızda öyle bi yedi ki sorma:) o günden sonra sakınmadılar şahsen sorun olacağını zannetmiyorum.
tarafından
Kusmaya çalıştı engel oldum tedirgin oldum dokundu mu diye
(1,023 puan) tarafından
Belki tadindan hoslanmamistir canm her çocuk herseyi yemiyor
tarafından
Olabilir canım zaten kizim neyi seviyorki yoğurda bile kısmaya çalışıyor bazen
0 oy
tarafından
Ben 1 bucuk yasindaki bebegime suyundan vermistim . Allah hayirli sifalar versin canim 
tarafından
Allah razi olsun canım ❤
0 oy
tarafından
Inşallah şifa olur kızına aksine dahada faydalı zararı olmaz tahminimce çok geçmiş olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından

Oģlum 8 aylıkken verdim şapur şupur yedi valla 

Simdi 2 yaşına girwcek çok şükür birsey olmadı 
tarafından
Bende yapcam bundan sonra hep :) gorumcem illa abime kelle paça al dedi almam yaparım daha iyi dedim ısrar etti baya.  sipariş için aradim demez mi kasesi 30 lira alır yaparım bir tencere çıkar konu komşu da yer herkes doyar dedim :))  çok uğraştırdi cidden
tarafından
Iyiymis burda 50 lira cnm
tarafından
Pahali ya musrifligi hic sevmem Allahta sevmez kıyamıyorum ben açıkçası
tarafından
Kocan çabuk zengin olur ☺☺
tarafından
Bu pahalilikla mi sanmıyorum gülüm:)
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benim kizim da icerdi 8 9 aylikken hatta suyuni biberona koyup veriyordum ogkumda 7 aylik 1 defa verdim onada 
tarafından
cidden mi afiyet bal şifa olsun
0 oy
tarafından
Ben 1 yaştan sonra verdim bayıla bayıla yiyor hele burnu akıp hasta olunca yediririm diğer gün toparliyor
tarafından
O kadar faydalı yani
0 oy
tarafından
20 aylık oğlum daha geçen hafta içirdik
tarafından
Şifa olsun
0 oy
tarafından
Paça sifadir hem guzelce de temizlemissin ne olacak biseycik olmaz
tarafından
:) aynen canım
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Kız tam aksine şifa ya onlar. Yedir yiyin bol bol birşey olmaz anamız bizi hep onlarla büyüttü. 8 kerdeşiz valla annem neler yedirirdi neler. Kuzu beyninden tut işkembe kavurmasına kelle pacaya közlenmiş ciğere...hepimiz de turppp gibiyiz maşallah dile kolay 8 bebe. 
tarafından
Kiz bizde 8 kardeşiz kelleyi önümüze verirdi annem:)❤
(3,548 puan) tarafından
He valla aynen. Teneke kapama yapardı nar gibi kıxarırdı. O beynini parmaklara nasıl yerdik ya. Sorma sonradan duydum da kelleden tiksindim. Yaz aylarında koyunların beyni kurtlanır kışın kendiliğinden geçermiş. Odur budur yemiyorum
tarafından
Eneeeemmmmm ne diyon kız daha almam ki ben
(3,548 puan) tarafından
Öyle vala. Koyun besleyen arkadaşlarım var mesela hasta olup öldükleri zaman biri kafasını açıp bakmış kurt kaynıyormuş. Etine asla zarar vermiyorlarmış. Yazın oluşur kışın yok olurlarmış. Allah tarafından diyor. Sebebi neyse bilmiyorum da.
0 oy
(1,636 puan) tarafından
Sakatat dışardan alınırsa tehlikeli temizlik açısından aslında canım iyi temizlemissin hiçbirsey olmaz şifa olsun yarasın
tarafından
Pişirilmemis almam iyi oldu demi ? Allah razi olsun canım
(1,636 puan) tarafından
Tabikide hazır şeylerin içine ne koyuyorlar yada hijyenik mıdır adam onu yıkayarak mi yapıyor bilmiyoruz ki en güzeli kendin yapmak vitamini bol ve en önemlisi temiz
tarafından
Haklısın canım en iyisi bu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 238 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 56 göst.

Kategoriler

1,445,978 soru

23,754,903 cevap

315,109 kullanıcı

...