0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (1,073 puan) tarafından
Kızlar her dakika üstümü değiştirmek zorunda kalıyorum sütüm akiyir nasıl önlerim

4 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
göğüs kapağı ki diyorlar kuzum tam bilmiyorum ama öyle bişey olması lazım plastik bişey içine akiyo göğüsten gelen süt bende emzirme odasında bı bayanda görmüştüm 
(1,073 puan) tarafından
Gümüş kapak mi ki
(713 puan) tarafından
yok kuzum çift kat oluyo gogusunun ucunu yerleştiriyosun  oraya süt akıyor yuvarlak bişey ama adını bilmiyorum
(713 puan) tarafından
göğüs kalkaniymis canm aşağıya birisi resim atmış
(1,073 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(40 puan) tarafından
En basiti göğüs pedi kullanmak
(1,073 puan) tarafından
Canım taşıyor
0 oy
(3,146 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Göğüs kalkanı var canım göğsüne takıyorsun üzerine de sütten sütün içine akıyor üzerin ıslanmıyo ve sütünü biriktirip saklayabiliyorsun ben aylarca kullandım ve gerçekten nimet bence ve süt getiriyor memelere.iki tane hava alan delikli kapak iki tane kapalı kapak iki tane de ikisiyle de uyumlu alt yastık tarzı şey var canım ben uçlarındaki yaralar için kullandım daha çok ama sütüm akarken de hiç üzerim ıslanmadı bu yüzden de kullanma süresini uzattım 

(1,073 puan) tarafından
Yarayı geçirdi mi canım
(3,146 puan) tarafından
Evet canım krem sürüp onu da kapatıyordum hiç birşey değmiyor ya daha iyi oluyordu
(1,073 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Emmedıgı zamanlarda sagım yaparak sutunu depola bosa gıtmesın sutun . Sagımdan snrada gogus pedi , göğüs kalkanı  , göğüs kapagı var onlardan bırını alıp  kullanabılırsn canm
(1,073 puan) tarafından
Sağınca ne ile iciricem canım
tarafından
Bıberon la. Eger bıberona alısmasn dersen kasık bıberon veya normal kasık. Kac aylk bebegn
(1,073 puan) tarafından
1 aylık canım kaşıkla falan içmiyor canım döküyor hep
tarafından
Kasık bıberon kullanabılırsn yada şırınga canm
(1,073 puan) tarafından
Sagol canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 64 göst.
12 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 47 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.

403,973 soru

12,102,131 cevap

36,418 kullanıcı

...