+1 oy
407 göst.
Aile kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kızlar çocuklar hastaydı düzeldiler bana geçti heryerim ağrıyı tekir takır öksürüyom ciğerim sökülüyo resmen dün işten çıkınca gidecektik hastaneye eve de gelince yarın gitsek çok yorgunum sabahtan gideriz dedi benimde huyum ille hayır bugün gidecez demedim sen bilin dedim bi kere tamam deyip döndü mü ısrar etmem kız  ağlıyor getir oynayım dedi 10 dk sonra veriyd en iyisi uyut diye 1 saat kucağımda salladım da uyudu hiç ne oldu naptı demedi tv izledi oğluma ödev yaptırıyom öksürüyom oğlum diyo anne kötü öksürüyon babam hastaneye götürsün ondan sonra oda diyo istenseh götürüyüm diye dalga geçer gibi iş yapıyo gece kalktım nane limon yapıyom bana svyleseydin yapardım ben diyo söylemem mi lazım yapsaydın dedim valla nasi sınır oldum kızlar ya kendi hasta olsa bütün gün mızırdanır dedim ama sen bi hasta ol bir taş çorba yapmıcam sen bana böyle yapıyon gelip te naz yapma dedim 

14 Cevaplar

0 oy
(7,120 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ben su an covid im. Allah bin kere razı olsun eşimden kendimi biraz  daha iyi hissedeyim diye yapmadığı şey yok. Dün nöbete gitti aşılı ve karantinasi olmadığı için, belki 100 kere aradı. Normal zamanda da çocuklarla falan çok ilgilidir. 
(1,621 puan) tarafından
Yok kız valla ben kovid  falan oluyum kalkıp ta bi yemek yapmaz :( sanada geçmiş olsun canım Allah şifa versin
(7,120 puan) tarafından
Kişilik, vicdan merhamet meselesi canım. Allah razı olsun.
(5,331 puan) tarafından
Ya yanlış anlamayın ama biseyi merak ediyorum ben mesela covid olsam eşim aşılı olduğu için işe gidip gelebiliyor mu?
(1,621 puan) tarafından
Bilmiyorum canım komşum covid oldu eşi hiç karantinaya girmedi gitti geldi işe
(7,120 puan) tarafından
Ilk 5 güne kadar gidiyor çift aşısı varsa eğer.  5 günün sonunda test yapılacak negatif çıkarsa ise devam canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erkekler anlamaz kuzum diyecen öyle  direk senin nazlanasin gelmiş hastalanınca ama malesef erkekler biraz kut oluyorlar ben hastalanınca yatarım yatağa söylerim şunu yap bunu yap yapabildiğini yapar kendi sen hastasın yat demez yani bence hiç biri demez illa yönetecen onu yani
(1,621 puan) tarafından
Deneyim canım ben o hasta olunca düşünüyom ilaç içti mi yemek yedi mi dinlendi mi bende salaklık ama birdaha düşünür müyüm naparsa yapsın
tarafından
Biz anneyiz kuzum bunlar iç güdüsel olarak yapıyoruz ama onlarda o hisler olmadığı için düşünemezler sen söyle yapmaz ilgilenmezse ozman tavır köy bence
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn çok canm , seni üzmek istemem ama benm eşim saolsn ben hastayken kızıma bakar brn iş yapamıyosam o yapar 
(1,621 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah daim etsin öyle kolay hastalanmam yılda 1 anca ama ondada böyle işte
0 oy
tarafından

Cok gecms olsn canm. Cok sukur esımden yana gercekden cok sanslıyım Allaha sukur <3

(1,621 puan) tarafından
Allah daim etsin canım
tarafından
Cumlemızınkını ınsallah canm
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Kendin git neden onu bekliyorsun ki 
(1,621 puan) tarafından
Kız akşam nere gidim 8 aylık kızım var oturduğum yerden hastane ye direk giden otobüs yok ehliyet var ama 2 yıldır hiç sürmedim tekrar alışmam lazım tek gidemem
(25,224 puan) tarafından
Canım gündüz git akşamı neden bekliyorsun ki al kızını giydir git hepimiz gidiyoruz yani çocuklu biyerlere
0 oy
(7,486 puan) tarafından
BBenim esimde oyle canim kendi bi yeri ağrısa nazlanır da nazlanır ben hasta olunca hic umursamaz yani hastaneye gidek demez zatende oyle hastasın nane limon yapayim falan hayatta demez.  Bende derim  bazen ben hastalanınca umursamiyon diye aa olur mu canim falan yine aynı şey. Evde sırayla herkes grip olur mesela hamdolsun ben en çabuk atlatitirm. durup durup iyisin yaa cabuk atlatiyon her şeyi hemen oyle atlatırım bana bise olmaz kafasında. Napacan canim dökme suyla değirmen dönmez derler. Söylemekle yapmasınlar zaten. Iclerinden de gelmeyince yapacak bise yok.
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya :(
0 oy
(13 puan) tarafından
Normalde o kadar ılgılı degıl ama covıt oldum esım 4 gun benı yataktan kaldırmadı sadece lavaboya kalktım agır gecırdım herseyım le ılgılendı saolsun sma normal gunde bu kadar ılgılı degıldır
(1,621 puan) tarafından
Allah daim etsin canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Allah önce sabır sonra şifa versin canım. Bir başım ağrısın etrafımda pervane olur valla kendini unutur benimle ilgilenmek için Allah bin kere razı olsun  ondan elinden geleni ardına koymaz 
(1,621 puan) tarafından
Saol canım Allah daim  etsin inşallah
0 oy
tarafından
Şöyle ve böyle alistirma çok kötüyüm de bire bin kat yoksa kıymet bilinmiyor
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle valla bundan sonra öyle yapacam
tarafından
Eşim çocuğa da bakar birgün çok hastaydım yemek getirmiş bende yemek yapmistim bu halinle nasıl yaptın dedi ama bı daha hastalandığında yemek getirmedi yapmamak lazım
0 oy
tarafından
Umursamaz davranmış canım seni dinlendirmesi lazım bu şekilde daha geç iyilesirsin. Benim eşim yanımdan ayrilmaz çok şükür tek başıma bırakmaz asla
(1,621 puan) tarafından
Allah daim etsin inşallah canım
tarafından
Cümlemizin kini canım sende baktın kendi düşünmüyor açık açık de al çocuğu bak şunu yap bunu yap diye
(1,621 puan) tarafından
Artık öyle yapıcam canım ben söylemedikçe yapacağı falan yok yoksa
tarafından
Kesinlikle canım madem kendi düşünmüyor sen söyle yapsın
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Umursamams gibi biraz hiç degilse cocuklarla ilgilenseyms. Benimki sehir dışında geçen hastayım dedim kaynanamı aradı iyi bak kelle paça pişir falan diye iyileşene ladar sürekli aradı sagolsun 
(1,621 puan) tarafından
Evet canım bazen mükemmel insan ama bazen de böyle umrunda olmuyor ben her sıkıntısını dinliyorum destek oluyorum arka çıkıyorum ama böyle bi ilgi istiyorum kendi düşünsün diyorum söyleseydin diyor söyleyince anlamı kalıyor mu sanki
0 oy
(643 puan) tarafından
Benimki de aynısı. Sorsan ama ondan ilgilsii yok. Kahvaltı ben hazırlayıp topladım. Yemek yaptım. Çayını demledim. Bide çocuk uyuyınca işini bitir uyu dinlen der beyfendi
(1,621 puan) tarafından
Aynen kuzum ya :(
0 oy
tarafından
Hasta olduğum zaman başımın ucunda bekler canım o benim desteği çok büyük 
(1,621 puan) tarafından
Ne güzel canım Allah daim etsin inşallah
0 oy
(4,098 puan) tarafından
O bnden dha naz yapr o yüzden hastayım ble demem inan uğraşamıyrm artık :) 
(1,621 puan) tarafından
Aman benimkide öyle kız bi hasta olur sanırsın çok ağır normal boğaz enfeksiyonu terledim kıyafet getir üşüdüm battaniye getir ilaç getir oram ağrıdı buram ağrıdı annem bile biliyo diyo ki onunki daha ağır geçiyo bizim nazlanma lüksümüz var mı ki çoluk çocuk evden sıra mi geliyo
(4,098 puan) tarafından
Düşn ki hamilelğim de ble Bi naz yapamdm :)

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 955 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde kubra1992 (3,550 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 575 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Jiyan35 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,132 göst.
20 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 371 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (34 puan) tarafından soruldu

406,355 soru

12,184,216 cevap

36,687 kullanıcı

...