0 oy
146 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (737 puan) tarafından

Merhaba ilk hamileliğim hiç tecrübem yok kayınvalidem in yanında doğum yapıp bir müddet orda kalacağım kendi evime daha sonra geçeceğim evimde bebeğim için ayrı oda yapmayı düşünüyorum ama kayınvalidemde kaldığım sürecte içinde rahat uyuması için beşik bakıyoruz çok büyük bişey almayacağız idareten gelip gittikçe de içinde uyuturuz eve geçtiğimiz de diye de düşündük geçici acaba bu tür beşik de rahat uyuya bilirmi kullanışlımı? Güzel anneler fikir verirmisiniz❤️☺️

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bence beşiği alma evinde kal:)
(1,862 puan) tarafından
Madem alıyorsun bu boyutta alma ilerde kaynananda yatmaya gittiğinde kullanırsınız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç kullanışlı değil park beşik kullanıyoruz çok memnunum 

Bir de eve geçince ayrı oda yapicam demissin bebeğin ayrı oda da mı yaticak anlamadim 
(737 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Büyüyüne kadar yanımda kalacak tabiki ayrı oda da kalacak duruma gelince o zaman yapmayı düşünüyorum hem büyümüş olur diye :)
0 oy
(145 puan) tarafından
Tavsiyem içi geniş beşik alın bebekler dönmeye başlayınca her yere kafayı vuruyor dönerken dar alan olunca uyanıyolar benim kızım beşiğin de yatmıyor bu yüzden geniş olsun istiyor bol bol dönebilmek için 
(737 puan) tarafından
Yaa oda doğru alıp kullanılmadıktan sonra da kalmaz bir anlamı değil mi :(
(145 puan) tarafından
Başta senin gibi küçük aldım 5 aya kadar yattı sonra diğer beşik büyük ama dar bide beşik değiştiirince yatmadı illa o küçük beşik istedi şimdi ise yerde yatıyor. Ayaklanunca kendini atıyordu
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Çok tatlı ama kullanissiz olur park beşik tavsiye ederim..

Para çoksa al kız:)
(737 puan) tarafından
Ona bayağı bütçe ayırdım :D sadece 5 6 ay yatacak içinde daha sonra kendi evime büyüğünü alacağım :) aralıkta beşiksiz perişan olmasın orda diye almayı düşündük :)
0 oy
(135,704 puan) tarafından
bence lohusalikda kaynananda kalma ☺
(737 puan) tarafından
Çok tatlı melek gibi yemez yedirir giymez giydirir tek gelin diyemi beni mi çok seviyor bilmiyorum 3 kez düşük riskim oldu 4 4 lük baktı elleriyle yemek yedirdi hakkını hiç ödiyemem allah rağzı olsun ondan :)
iste o iyidir ama lohusalik bambaska bi ruh hali dogurumxa anlarsin beni
(737 puan) tarafından
Yaa o kadar gergin stresli mi geçiyor gebeliğin ilk ayları gibi :(
ohooo gebelik nekii soyle diyim hic bi sucu yokken kocami girtlaklamama an kalmisti
(737 puan) tarafından
Valla gözüm korktu şimdi :D
lohusalik bebege alisma uykusuuga alisma ve etrafta her soylenenin gicigina gitmesi tum gun esim iste olurdu gunduz gelsim diye beklerdim aksamlari geldimi nefes almasi bile batardi bana
tarafından
Allah'ım şöyle Kaynanalar bize mi denk gelmez ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 518 göst.
0 oy
8 cevap 190 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Asiiii (1,692 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 149 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy