+1 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (888 puan) tarafından
Konuskan bi insanım 2 cocuk annesiyim ama bağzen cocuk gibi oluyorum olgun ınsanlara ayri bi zaafım var ama karakter geregi dinlenmeyi birtürlü beceremiyorm bu huyumu sevmiyorum hemde hiçç siz nasilsinz peki sakın olmak her zaman daha iyidir bence ama karşındakini dinlemek cok daha önemli kendimi bu konularda nasil eğitebilrm piskolog esra ezmecinin kitabında bile. Yazıyor hep sakın olun diye ama olamıyorum..

18 Cevaplar

+1 oy
(1,862 puan) tarafından
Çok konuşmam dinlerim güzel konuşan insanları akıcı konuşkan mantıklı edepli konuşan insanları dinlerim 
tarafından
Bnde :) ❤️ ++++ seni❤️
(1,862 puan) tarafından
Bunun dışında konuşan insanları susturur ben konuşurum:) konuşunca çok konuşurum ama insanlar keyif alırlar
-Reklam-
+1 oy
(4,393 puan) tarafından
Ben genelde dinleyen tarafımdır ya Güzin abla gibiyim gelen giden dert anlatıyor ben de dinleyip yorum yapıp akıl veririm genelde anlatmayı çok sevmem :D
(1,862 puan) tarafından
Bende sizin gibiyim her yazdığınız beni anlattı
(4,393 puan) tarafından
Aynen öyle canım bende o düşünvedeyim evimin içinde olan benim mahremimdir ablama anneme bile anlatmam ben en doğrusu bu bence
tarafından
bende 1yili geçti evleneli daha ne annem ne ablam bi sorunumu bilmez ha sorsan her evde oluyor illa sorun sıkıntı ama yansıtmamak daha iyidir. şükür beterinden korusun Allah'ım
(1,862 puan) tarafından
Benden sana bir ++++
(4,393 puan) tarafından
Amin kızlar Rabbim evimizden huzuru bereketi eksik etmesin her evde olur önemli olan yaymadan duyurmadan kendi içinde halletmek o sorunu ha olur aldatma şiddet vs konularda iş boşanmaya gelmistir artık o zaman böyle böyle dersin ama bunları yaşayıp anlatıp Bi de üstüne affedip hala o evde kalan kadınları da anlamıyorum ee ne anlamı kaldı kendini kücük düşürdüğünle kaldın o durumda bile gerçekten affetmeyeceksen iş boşanmaya vardı ise o zaman anlatılmalı bence
0 oy
tarafından
konuşmayı sevmiyorum değil ama dinlemeyi daha çok seviyorum
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Aşırı sakinim bu yüzden hiç kendimi ifade edemem savunamam duygularımı içimde yaşarım.konusani hep dinlerim iyi bir dinleyici yim ama yersiz ve edep siyasi konuşmalarda yer almak istemem müsade isterim.cinsellik , bencil lik ukala ve yalan konuşmaları dinlemek istemediğimi açıkça solerim .
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Hem çok konuskanim hemde dinlemeyi severim. Sohbet sırasında dinlemeden sohbet olmaz. Ama öyle herkesle de oturup saatlerce sohbet etmem. Sarması lazım sohbeti.
0 oy
(803 puan) tarafından
İyi bir düşünür, iyi bir dinleyiciyim.Gerektiği yerde gerektiği kadar konuşmayı severim.Az konuşmak istiyorsan çok düşünmen gerekiyor.
0 oy
tarafından
Valla bende çok konuşurum ama sevdilerime güzel sevmediklerime carliyorum 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Iyi bi dinleyici olduğumu söylerler genel de. 
0 oy
tarafından
Çok iyi bir dinleyiciyim ama aşırı lak lakçı bir insanım kapıda markette gördüğüm tanımadığım kadınlar ile bile muhabbet ederim dakikalarca geçen migrosa gittim saç boyası için çalışan kızla muhabbete dalmışım patronu çağırdı da gitri sjdhjajs
0 oy
tarafından
Dinlemeyi de konuşmayı da severim iyi dinler iyi yorum yaparım konuşurum da. Karşındakine saygı duyup konuşmasını dinlemelisin ona odaklanmalısın diğer türlüsü ona da ayıp oluyo ben beni dinlemeyen kişilerle bi yere kadar konuşurum sonrasında keserim ilişkimi hiç dinlemiyosa karşımdaki beni.
0 oy
(1,423 puan) tarafından
Ben genelde dinlemeyi daha çok tercih ederim dinlerimde çok konuşmam gerektiği yerde konuşurum karsidakinin lafını tam anlayıp ne demek istediğini düşünürüm öyle cevap veririm sözünü asla kesmem benim sözüm kesilince veya dinlenmediğımi anladığım zaman susarım muhabbeti kesmeye başlarım artık kısa cevap vs 
0 oy
tarafından
Çok dinlemeyi sevmiyorum dinlerken kafam ağrıyor konuşurken de çenem ağrıyor azcık ondan azcık ondan hemen bitirip ordan kaciyorum
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Dinlemeyi çok  severim 
0 oy
tarafından
Bende herkeslede deyil bazılarıyla can atarım konuşmaya bazılarını görsem yolumu deyistiririm bide her yaşta insanla konusucak bı şey bulurum yaşlı genç çocuk yeterke konuşasim olsun  muhabbet etmeyi severim düşünerek konuşmayı da severimm
0 oy
tarafından
Valla ben sakinim konuşan olmasa bütün gün ağzımı açmam nisanliyken eşimle çok kavga ederdik niye konuşmuyorsun beni mi istemiyosun diye görücü usulü olunca böyle oluyo eşim benden konuşkan 
0 oy
tarafından
İyi bir dinleyiciyimdir, ayni zamanda isim geregi iyi bir konusmaciyimdir da. Herkesle konusmam, herkesi de dinlemem o ayri. Kafama denk birini bulursam tadindan yenmez geyigin dibine de vururum, memleketi de kurtaririm, yeter ki benle ayni frekansta biri olsun karsimda
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Guzel bir dinleyiciyim ve sır küpüyümdür yani oyle derler :) kimlerin kimlerin ne sırları vardır bnde :D 

Ama sert ciddi dururum fazlada konuşmam gerektiği kadar..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
13 cevap 202 göst.
0 oy
46 cevap 1,996 göst.
0 oy
8 cevap 363 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,524 cevap