0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İyi akşamlar bayanlar sağlık ocağından aldım ilk kez kullanacağım

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkinci günü alınıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adetinin 4cü günü içeceksin kuzum ilk defa başlıyorsan hap bitince tam bir hafta ara veriyorsun o bir hafta içinde tekrar adet olucaksın zaten mesela hapın cuma günü bitti ise 7 gün sonra cuma günü tekrar başlayacaksın adetin bitsin bitmesin fark etmiyor bu döngü ile devam ediceksin
tarafından
Ben cezarette içiyorum hiç ara vermiyorum vermem mı gerekiyor adet de olmuyorum zaten
tarafından
Tabi ara vericeksin kuzum ara vermessen regl olamassın zaten söylemedi mi doktor veya aldığın eczane mutlaka ara vermen gerektiğini hap bitince tam bir hafta ara vermen lazım o bir hafta içinde de adet olman gerek cezarette yasmin tüm hapların kullanımı bu şekilde
tarafından
Gerçekten mi ya tuh 7 aydır adet olamıyorum ben, hiç bilmiyordum doktora yada eczaneye sormadım ki burdan duyup başlamıstim hapa canım
tarafından
Ah kuzum ya keşke araştırsaydın ara vermediğin için adet olmamışsın sen :(
Hapın bitince mutlaka 7 gün ara ver hemen adet olucaksın 7 gün içinde ben hapı bırakınca 5.ci günü adet oluyorum
(310 puan) tarafından
Kadın dogumcu ve aile hekimi cezartte hapinda hiç ara veremden kullanman gerek normal sağlık ocağından alınan haplarda ara veriyorsun ama cezartte de vermiyorsun yoksa korunmayı gerçekleştiremez ben 3 doktora sordum hepsinden de aynı cevabı aldım cezartte ye ara vermeden kullanman gerek dediler
tarafından
Keske canım:( valla allahtan gördüm yorumunu da yazdım devam ederdim ben bu şekilde
Adet olurken kullanmiycam o zamn demi canım bu hapı? Emziriyorum farkeder mı hapın ismi 14 aylık oğlum
tarafından
Emziriyorsan cezarette kullanabilir sin sadece kuzum yok

Gencanne bende 19  aydır cezarette kullanıyorum benim doktorum bu şekilde kullanmam gerektiğini söyledi arkadaş cezarette alırken eczaneye sorduğunda aynı bu şekilde söyler zaten kuzum
(310 puan) tarafından
Bende emziriyorum ve 2 aylıkken başladım kirkimin bittiği gün ve hiç ara vermeden ve adet de olmadım 4 aylık olduk kızımda da 3 yaşında o da 2 ay bıraktım hamile kaldım ara verdim o da hamile kaldım  sürekli kullandım ben ara vermedim hiç siz birlisniz hapı bırakınca adet olursunuz o ay size kalmış normalde ara yok o hapta ara verirsen bir ek koruma ister 10 gün boyunva
tarafından
Teşekkür ederim canım:*
(310 puan) tarafından
Cazertte diğer sağlık ocağındaki hap gibi değil etkisi daha düşük emziren anneler için .o yüzden ara verince sıkıntı ben verdim çünkü 2.5 yıl kullandım yani 2 ay ara verdim adet olayım diye sonuç 4 aylık bebe ile 3 yaşında kızım var
tarafından
Aman Allah korusun bi bebek düşünmüyoruz şuanda ek bi yöntemle daha korunuyoruz ama yinede tehlikeye atamam iyice araştırıyim en iyisi teşekkür ederim canım sanada
tarafından
Kızlar cerazette diğer doğum kontrol haplarından farklı olarak hiç ara vermeden kullanılıyor. Yani arkadaş doğru kullanmış ve adet olmaması normal ilacın en çok görülen yan etkisi adet hep gecikiyor
(310 puan) tarafından
Evet öyle ara vermeden kullanmak gerek eğer ki ara da verirsen ek koruma adet yapmıyor ama sıkıntiya da girdirmiyor hap
0 oy
tarafından
3. Günü içiyordum ben 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 850 göst.
19 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
2 cevap 48 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu