0 oy
434 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,240 puan) tarafından
Kızlar 4 gün önce bi düşüğüm oldu çok üzüldüm belki yadırgıycaksınız ama ilk bebeğimden daha çok istiyordum çünkü ilkinde annelik o bebeğin ilk kokusu o his nedir bilmiyordum ondan bu bebeği çok istyodum ama rabbim nasip etmedi elhamdülillah kızlar ben hamile kalmak istiyorum böyle düzelirim inşallah piskolojim çökmüş eşimi istemiyorum evimi ailemi kimseyi istemiyorum yemek istemiyorum uyanmak istemiyorum size sorum sizce yapayımmı iyi olurmu yada bekliymmi tekrar bi düşük olsun istemiyorum tecrübelerinizi bekliyorum kızlar sağolun 

10 Cevaplar

0 oy
(265 puan) tarafından
Bekle bence canm hem bebegnde kucuk
(1,240 puan) tarafından
Bebeğim beni rahatsız etmiyor zaten nenesi dedesi bakıyo
-Reklam-
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Canım biraz bu dönemi atlat bence eğer kürtaj değil kendisi düştüyse hemen hamile kalman da bi sakınca yok diye biliyorum ama böyle davranma şükret Allah’a ilk bebeğin yanında sağlıklı eşin yanında kimseye muhtaç değilsiniz sağlıklısınız 
(1,240 puan) tarafından
Kendisi düştü canm sadece içimi temizlediler kürtaj değildi çok istyorum belkide giden bebeğimin yerini doldursun istyorum
(4,089 puan) tarafından
Allah ilk bebeğine uzun sağlıklı ömür versin o da daha küçük bebekmiş zaten tekrar olur inşallah hayırlısı olsun her şeyin
(1,240 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Güzel şeyler düşün elindekinin kıymetini bil önce kötü düşünüp kendini saldikca depresyona girersin ki girmişsin bile . Bebeğin daha çok küçük senin kokuna ilgine ihtiyacı var . Lütfen biraz onu büyüt sonra ikinci için tekrar dene   
(1,240 puan) tarafından
Evet haklısın ama yanımda bana destek olacak kimsem yok ailem uzak eşimin aileside uzak olsa daha iyi ama malesef gelip sinirimi bozup gidiyolar
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Hem yeni düşük yapmışsın hem de çocuğun da daha çok küçük. Acelen ne bekle biraz bence.
(1,240 puan) tarafından
Giden bebeğimin yerini doldursun istyorum yoksa düzelemem
0 oy
tarafından
Bebeğin seni rahatsız etmiyor ve nenesi dedesi bakıyor demişsin de neden? Annesi olarak sen neden bakmıyorsun 
(1,240 puan) tarafından
Bakıyorum zaten atmamışım tabiki ama yardımcı oluyolar
tarafından
Eğer yardımcı oluyorlarsa o başka tabi olsunlar ne güzel. Ben bakıyor dediğin için merak ettim sordum.
0 oy
(13,305 puan) tarafından
Biraz beklesen mi daha az önce biri aklımı yitireceğim diyordu bence fazlası ile erken rabbim uyarmış seni resmen
(1,240 puan) tarafından
İlk oğlum hiç beni rahatsız etmiyor ama olursa belki zorlanırım haklısın
(13,305 puan) tarafından
İki yaş sendromunda olacak sen hemen hamile kalırsan
0 oy
(54 puan) tarafından
Kusura bakma ama once olgunlaşman gerekiyor. Once kucağındakini düşün uyanmak istemiyorum evimi istemiyorum vs çok çocukça. Senin varmış benim bebeğim yokken düşük yaptim gunlerce hic bir doktor almadı bi daha cocuk sahibi olamayabilirsin bunun altina giremem ben diye. Cok uzuldum ama isyan etmedim hayirlisi buymuş dedim. Simdi cok sukur bi bebegim var. Demem o ki once elindekinin kiymetini bil. Nenesi dedesi bakmasin herseyiyle sen ilgilen bu senin görevin. Biraz büyüt sonra yap yine istiyorsan ama suan bu psikolojiyle hic dogru bir karar gelmedi
tarafından
Artı yaa ++++
(1,240 puan) tarafından
Nenesi dedesi yardımcı oluyor tabiki ben bakıyorum demek istediğim doğurana kadar bezden keserim zaten sütte içmiyor isyan mı ettim ben elhamdülillah yazmışım hemen bi eleştirme peşindesiniz
(54 puan) tarafından
İsyan ettin diyen yok ama olgun davrandığında soylenemez. Uyanmak istemiyorum kimseyi istemiyorum vs. Tavrın yanlış. Psikolojim duzelsin diye bebek yapilmaz ya duzelmezse ya sorumluluğu ağır gelirse bu psikolojiyle.
(1,240 puan) tarafından
Uyanmak istemiyor olabilirim ama bu uyanmıyorum yada işimi gücümü oğlumı bıraktım anlamına gelmiyor şuan yeni kaybettim üzgün olmam çok normal ama kimseyide aksatmıyorım sorumluluklarımın bilincindeyim
0 oy
(328 puan) tarafından
Canım karışmak gibi olmasın ama bu psikolojiyle hemen çocuk düşünme zaten bebeğin daha küçük ilk onu büyült.  Birazda psikolojinin iyi olur ozamana kadar zaten şuan birtane var onla ilgilen onu büyüt. 
(1,240 puan) tarafından
Bilmiyorum canm ama insanlar o kadar saçma yazmışki yok bu kafayla yapma falan kibar yorumun için teşekkür ederim ♥️
0 oy
tarafından
Bu kafa ile yapma kuzum sen biraz zaman ver kendine 3 5 sene sonra dene derim 
(1,240 puan) tarafından
Bu kafayla derken size sağlık açısından sordum benm kafamı sorgula diye değil
0 oy
tarafından
Düşük yaptığın için sırf yerini doldursun diye yeniden bebek istiyorsun. Ama düşüncen çok mantiksiz. Daha bebeğin çok küçük. İnan olduktan sonra psikolojin zaten kalmayacak. Pişman olacaksın. İki çocuklu biri olarak uyarmak istedim. Eğer kendini biraz olsun düşünüyorsan 3-4 yaşına hatta 5-6 yaşına gelene kadar çocuk yapmazsın.
(1,240 puan) tarafından
Birlikte büyümeleri daha mantıklı değilmi eskiler nasıl yapmış ve o kadar işle
tarafından
:) arkadaşım sen soru sormuşsun burdaki kişilerde kendi yaşadıklarinca deneyimleri ile yorumlamislar tepki vermeden yersiz yani. Madem çocuk yapmaya kararlısın sorma bize ne yani sen bakacaksın. Hem yaşım küçük yardımcı olun hemde aldığın cevaplara tepki vermen komik geldi...
(1,240 puan) tarafından
Ben beni sorgulayın yargılayın yada ikinci çocuk zor olurmu demedim sağlık açısından sağlıklı bi gebelik olurmu dedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
8 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 283 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.