0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
kızım 3 yasında 1 aya doğumum olacak buda erkek   kendimi çok değişik hissediyorum kızımın uyku sorunu yok sadece istahsız bir coçuk onun haricinde yanında birileri olsa oynasa beni aramaz .

ama bir psikoloji almış beni sanki kızımın papucu dama atılıyor sanki ona ihanet ediyorum gibi nasıl olacak bebek çok ağlayan bir bebek olacak mı uykusuz kalırsam kızım ile nasıl ilgilenecem çok kötü durumdayım üzülüyorum bir yandan seviniyorum 

sizde durumlar nedir

7 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından

Anne yüreği okyanus gibidir canım her şey içinde yaşar büyür sığar :) 

-Reklam-
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Allah güç kuvvet veriyor merak etme. Herşeye yetişirsin Allah'ın izniyle<3

0 oy
tarafından
Bnde seninle aynı durumdayım 
0 oy
(388 puan) tarafından
Bende bunun farkli versiyonu var.kizima annem,bitanem,guzelim falan diyorum,oglum olucak insAllah ve acaba ona haksizlik mi yapiyorum falan die dusunuyorum bazen.bide kizim diye sevmeye alistim  oglum diyemiyorum karnimi kizim diye sevicem nerdeyse)))
0 oy
tarafından
Erkek bebeklerin sanırım uyku sorunu oluyor benim ilki erkek 2. Kız çok şükür Rabbime kız uyur oğlan 3 saatte bir ayakta doğdu doğalı böyle 2 yaşında olacak nerdeyse.
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Seninki yine iyiymiş benim oğlum doğunca kızım 28 aylık olacak.. sallanmadan uyumuyor tuvalet eğitimi almıyor reddediyor konuşmaya pek niyeti yok.. hamile kalırken bunları düşünmedim.. erkekler gazlı oluyor dediler kızımı ihmal eder miyim diye düşünüyorum kafam karışık :/
(346 puan) tarafından
ofoff harbi erkekler gazlı mı oluyormuşş
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Ah yavrum aynı yaşta çocuklarımız benim ikinci de kız ama neden atılsın ki evlattan geçilir mi on tane de olsa hepsi bir numara yani öyle düşünme bence ha ama şu dertler bende de var ben doğuma gidince napcak ya da nasıl karsilicak yada uyumassa nasıl olcak bı şekilde olcak ama Allah büyük 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,186 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 205 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Selin&& (1,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
19 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 449 göst.