0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (4,721 puan) tarafından

Ya kızlar sabah sabah epeyi değişik bı başlangıç oldu benim için.

Eşim bı uygulama indirmiş internet hızıyla alakalı neyse Google Play'de de yorumların bazılarında dolandırıcı vs kişisel bilgileri alıyorlar indirmeyin gibi biseyler yazıyordu.

Bende eşime sil ya ne olur ne olmaz falan diye dedim oda tamam dedi. 

2-3 dk sonra aradı beni, yaa baktım hesapta hiç para yok hepsi gitmiş dedi telaşlı bı şekilde. Tabi bende beni dinleyecektin işte ben sana demiştim falan diye panik yaptım ama o an aşırı tedirgin oldum. Çünkü eşim görevde, ayrılığın en iyi yanı birikim. 

Ee onu da çekmişler dediğinde ciddi üzüldüm biranda. 

Sonra eşim gülmeye başladı şaka yaptım sildim uygulamayı diyeeee :D o kadar sinirlendim ki. Ona çok fena bı şaka yapmam lazım lütfen destek please :D

Şimdi gülüyorum ama vallahi o an korkudan elim ayağım titredi haaa :D

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eve geldiğinde mutfakta baygın yat o korku ona yeter bence ajsjxjd
(4,721 puan) tarafından
Canım eşim Suriye'de :D
tarafından
Aaa pardon kuzum boşver o zaman yazık kız :(
(4,721 puan) tarafından
Yook intikamımı almadan için soğumaz vallahi kahvaltı hazirliyordum elim ayağım titredi hiç yok deyince. Görecek o :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız günah adam orda askerlik yapıyor ne istiyorsun . Aklıma sinsi sinsi planlar geldi de sonradan yok kix adam günah çalışıyor ne diye korktuucak diyorum :D

(4,721 puan) tarafından
Yok yok haketti o valla :D
tarafından
Ara o zaman canm kurtar beni canm diye bağır telefonu kapat.  Sonra açma ☺️ korkudan altına eder valla .
(184 puan) tarafından
Yüreğine iner valla adamın yazık
tarafından
He valla ben de öyle düşündüm . Sonra yok adama yazık diyorum hak etti diyor :D
0 oy
tarafından
Ay ben 2 yıldır şakaya tövbeliyim eşim panik atak geçirdi hala hatırladıkça kendime kızarım ajhshahshs
(184 puan) tarafından
Çok merak ettim panik olacak kadar nasıl bir şaka yaptınız :)
tarafından
Kuzum ben duştan çıktım hep sıcak su ile yıkanırım çok beyaz tenliyim duşa girince iyice beyaz oluyorum 1 2 saat kadar. İki üç gündür başım ağırıyor du annemde epilepsi var bende de şüphelenmişti doktor duşa girdim çıktım sonra yatağa uzandım giyinmeden dedim bi şaka yapayım emire

Seslendi cevap vermedim. Baygın numarası yaptım o sırada da şansa bak sıcak sudan burnum kanadı hafif bağırmaya başladı ambulaaaan öldüüüü ömrüm ömrüüüün alllaaaaaaah diye yerlere atıyor kendini apartman ayağa kalktı hemen kalktım dur dedim şaka ama kendine gelemiyor bir türlü kitlenmiş dizlerine vurarak avaz avaz bağırıyor sarıldım kendimi gösterdim 32 yaşında adam bayıldı birden ambulans ı aradım ağır derecede panik atak krizi dedi aklıma geldikçe o hali hala ağlarım bak 2 bucuk seneden fazla oldu belki de halandelş gibi vicdan yapıyorum o günden sonra en ufak şaka dahi asla yapmadım tövbe ettim
(184 puan) tarafından
Ayyyy çok kötü olmuş gerçeten üzüldüm valla neyse bir musubet bin nasihatten iyidir bende şaka yapmayı sevmem kızım bir gün watsapdan resim attı bende dışardayım gözü mor ayyy dedim çocuğun gözü çıkmış bayılacaktım neredeyse 13 yaşında daha eve geldim güzel bir fırçaladım sakın bana şaka yapma diye çok korkmuştum
tarafından
Kız yağmur şaka yaptığını öğrenince kızmadi mi sana . Ben olsaydım seni gebertmistim :D
(4,721 puan) tarafından
Yağmur senin şaka cidden kötü olmuş canım yaa :/ benim eşim Suriye'de ona telefondan yicegi bı şaka bulmalıyım :D
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Sende şey de beni aradılar emniyetten paraları altınları istediler bende verdim gelip kapıdan aldılar falan de. 
(4,721 puan) tarafından
Bilir benim kanmayacagimi :D
0 oy
(29,525 puan) tarafından

Bence yanına gelince yaparsın 

(4,721 puan) tarafından
Valla sabah o kadar sinirliydim ki şuan yine sakinim bilmiyorum düşünüyorum güzel bişey bulursam yandı :D
0 oy
(135,915 puan) tarafından
demekki hesap saglam ☺
(4,721 puan) tarafından
Kendi yagimizda kavruluyoruz diyelim ☺️☺️☺️
(135,915 puan) tarafından
yagda aldi basini gitti be hanife sjsjsjsjsj
0 oy
tarafından
Arkadan TV den polis telsizi aç canım sonra alt komşuyla kavga ettim polis geldi beni alıyor de aglayrak ama daha da abart yani :)
(4,721 puan) tarafından
Bu güzel ama gülersem herşey mahvolur :D
tarafından
Gulmemen lazım kuşum ;)
0 oy
tarafından
Hesapları sendeyse calabikirsin 
(4,721 puan) tarafından
Uygulama şifresini biliyorum ama ona bildirim mutlaka gider telefonuna
tarafından
Demek istediğim Facebook Instagram hesabı sende  yok mu gör ayarlara telefon numarası ve Gmail inindegistir şifresini degistir tüm cihazlardan çıkış yap giremesin hatta bı kaç gün söyleme tam gerçek şansın ben yapmıştım bunu çok işe yarıyor :)))((
0 oy
tarafından

Askere şaka yapılmıyor ay ben benimkine bir iki kere yaptımda küsüverdi:D

(4,721 puan) tarafından
Valla kuserse kussun sabah o kadar telaş yaptım ki hak etti :D
tarafından
Hahaha sende haklısın hamile  olsaydın doğurdum sakası yapardın☺

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 722 göst.
20 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Asel nisamm (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,264 göst.
29 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prenses 67 (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,249 göst.

412,524 soru

12,420,046 cevap

45,178 kullanıcı

Kategoriler

...