0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (361 puan) tarafından

Kızlar 2 gün önce post açmıştım yarın sabah doğuma gidiyorum önce suni sancıyla deneyecek olmazsa sezeryanla alacak diye sebebi de 40 haftalık olmamıza rağmen bebeğimin 37 hafta da kalması gelişmemesi hareketlerinin azalması ve sancım var açılmam yoktu neyse dün sabah gittik hastaneye tahliller yapıldı yatış yapıldı suni sancı verilmeye başlandı eşimde aşağıda ödeme işlemlerini yaptırıyordu ödeme yaparken eşime kart kabul etmiyoruz demişler ki 10 gün önce oğlum aynı hastanede amaliyat oldu ödemesini kartla yaptık eşim tamam demiş ödemeyi yapmış bu seferde fiş fatura veya makbuz vermiyoruz demişler eşim tartışmaya başlamış nasıl vermiyosunuz ben karıma yada çocuğuma bişey olsa nasıl ıspatlıcam falan diye ben yukarda 15 dakika oldu olmadı bebeğin kalbi yavaşladı acil sezeryana alıyoruz dediler dedim kalbi normal atıyo ben daha sancıları hisssetmiyorum bile çok erken değil mi derken beni amaliyat için hazırlamaya başladılar hemen eşimi aradım amaliyata alıyolar diye eşim sakın kabul etme ben geliyorum çıkıyoruz hastaneden dedi meğerse sırf sezeryan yapıp daha fazla almak ve fatura kestiklerinde devlete bildirmek zorunda oldukları için fatura vermemişler çıktık hastaneden arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bi hastaneye gittik muayene etti bebeğin gayet sağlıklı haftasıyla da uyumlu kilosu 3600 olmuş dedi ki 9 aydır gittiğim doktor bana 2800 kalmış demişti bebek daha kanala girmemiş doğum olmaması gayet normal  bi hafta daha vakti var sırf sezeryanla daha fazla para almak için korkutmuşlar sizi dedi suni sancı aldığım için 3 4 saat gözetim altında tuttu sonra eve yolladı yarın tekrar kontrole çağırdı ucundan döndük ya insanların hayatlarıyla oynamak bu kadar kolaymı ya 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suni aldin ve eve mi yolladılar 
(361 puan) tarafından
Kalp atışları normaldi kuzum sırf sezeryan yapıp daha fazla para almak için kalp atışları yavaşladı demişler başka bi hastaneye gittik 4 5 saat gözetim altında kaldık ikimizde iyiyiz çok şükür
(444 puan) tarafından
Belki ona da öyle yapmislardir zaten sütün yok diye de hemen mama vermisler kadinin meme ucu yok gercekten ama belki o an ugrassa emzirebilirdi. Ben bunlarin çok büyük bir ağ olduğunu düşünüyorum. Sezeryan dogum, mama, biberon, bebek bezi hep bunlara ihtiyacımız varmış gibi empoze ediliyor bize
(444 puan) tarafından
Rabbim size kolay dogum nasip etsin inşallah biran önce bebişinize kavuşursunuz :)
tarafından
Bebek bezine ihtiyacımız yok mu yani
(444 puan) tarafından
Var ama ben bebeğimle tuvalet iletişimi yapiyorum 3 aylık cisi kakasi gelince belli ediyor lavaboya götürüyorum yikanabilir bebek bezi alacagim ama kış olduğu için kurutmak sorun o yüzden normal bez takiyorum kaza olmasin diye. Bez mama emzik biberon bunlar büyük pazarlar dünyada günde kaç bebek doguyor hepsi bezleniyor peki sonra o bezler? Büyük bir atık yığını
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
Ayni seyleri yasadim hakkkimi asla helal etmiyrm o hastaneyede doktorada
(361 puan) tarafından
Al benden de o kadar canım allaha havale ediyorum
(1,378 puan) tarafından
Aynen bnde ilk dogumum da öyle oldu. Bnde hakkımı helal etmiyorum. Sezeryana aldılar hemen. O yüzden 2. Doğumumda başka doktor buldum ve ssvd yaptım bu sayede
0 oy
tarafından
Valla Allah doktorun da iyisini çıkarsın karşınıza. Çok şükür benim doktorum çok iyiydi 
(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah ucuz atlattık valla
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Ayy Allah esirgemiş.. Rabbim başka sıkıntı yaşatmasın.. Benim hastanede sezeryan da normal doğum da aynı fiyat.. O yüzden içim biraz rahat.. Tabi öncelikle Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 
(361 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(1,552 puan) tarafından
Amin, inşallah
0 oy
tarafından
Kalp atışı kaça düşmüştü bende böyle alındım ama benimkinin kalbi 60 Lara filan düşmüştü
(361 puan) tarafından
Kalp atışı düşmedi kuzum zaten düşecek kadar da suni almadım 10 15 dakika anca gayet iyi atıyodu kalbi 130 140 arası
0 oy
tarafından
Doktoru ve hastaneyi iyi araştırmak lazım ben de özelde sezaryen oldum ama 40+6 ya kadar bekletti Dr. 
(361 puan) tarafından
Evet şuan gittiğim doktor da aynı şeyi söylüyo 41 e kadar yolu var diyo
0 oy
tarafından
Kız bana da bebeğin suyu az bebeğin zamanını geçiyor 40+5 ti adete göre.  Ama ben rvlendigim ilk hafta hamile kaldım emindim 38 bile değildim . Sezeryana aldılar . Ve kağıtta bebeğin haftasi 37+5 diye geçiyordu pislikler sırf sezeryan olsun diye aceleye getirdiler 
(361 puan) tarafından
Allah sorsun hesabını kuzum sende bebişte iyiyseniz
tarafından
İyiyiz çok şükür ama zayıf doğdu
(361 puan) tarafından
Sağlığı sıhhati yerinde olsunda zayıflığı düzelir kuzum
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ben normal doğumdan korkuyordum fakat banada doktor normal doğum yasak covitten dolayı sezeryan olman şart dedi 38 hatalıkken sezeryan oldum o spinali Allah belasını versin beni mahvetti asla daha doğum yapmam diye yeminler ettim neler çektim ya 
(361 puan) tarafından
Kıyamam ya
0 oy
(5,374 puan) tarafından
Beni de suyu bitmiş diye acil sezaryen yaptı sonra öğrendim tüm hastaların suyu bitmiş Allah bildiği gibi yapsın 
(361 puan) tarafından
Nasıl ya hepsini sezeryan yapmak için suyun bitti mi demiş doğrumu anladım
(5,374 puan) tarafından
Aynen canm kime sorsak suyum bitti dedi şrfsizler işte

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 581 göst.
0 oy
15 cevap 897 göst.
0 oy
19 cevap 553 göst.
9 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu