0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah'ım niye anlamıyorum oğlum 3 gecedir sol memeyi istemiyor tutmuyor nerdeyse şimdide gündüzleri sağ memede sanki böyle birisi etini isirmis gibi başlıyor emerken ağlamaya mosmor oluyor 44 günlük daha ne derdi var anlamıyorum ki kucağıma alıyorum yok sırtını sıvazlıyorm yok karnını ovuyorum yok napcma ben ya 

5 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından
Meme reddi yaşıyor sakın yılma canim gececek çünkü
tarafından
Ama niye boylr yapuyor ki
(5,750 puan) tarafından
Valla sebebini bilmiyorum canım ama genelde cogu bebek bunu yasiyor azmeden kazanıyor ben pes ettim mama kullandım o yuzden sakin pes etme diyorum
tarafından
İnatçı keçi olucak desene :D
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Ağız içini kontrol ettin mi ? Pamukcuk vs oluştu ise canını yakıyor olabilir 
tarafından
Kız yok öyle bişey olsa hiç emmez etmez sağı emmiyor mesela solu emiyor sıkıntı yapmıyor
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Meme reddi yapıyor canım benim kızım  5 aylıktı yaptı yol gösteren olmadı bıraktı emmeyi  mama verdim sen ısrarla ver uyurken ver etmiyor diye bırakma 
tarafından
Vallaha aglasada zirlasa da veriyorum susuyor tepiyorum ağzına mama vermem iyi bişey olduğunu düşünmüyorum
(1,068 puan) tarafından
Verme zaten böyle uygulama iyiki var ben zamanında  kaynanamla  beraber yaşıyordum bu olay olduğunda tecrübeli büyük dersin demediki kızım bi doktora git bu bebe niye böyle yapıyo diye sütün acıdır nazar dedi  baktım acı değildi ilk bebek bilmiyorsun  birşey sütüm akarken bıraktı yavrum
0 oy
(388 puan) tarafından
Kulagi agriyor olabilir canim
tarafından
Neden kulağında ne olabilir ki kulak testinden geçti
(388 puan) tarafından
Emmeye calistiginda agliyorsa kulagi agriyodur canim doktor soylemisti bana
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Kesinlikle meme reddi yapıyorum bnm oğlum da yapti 2 hafta boyunca çok zorlandım cookk ama sakinleştirip sakinleştirip meme mi verdim ağzına aldı hamd olsun geçti şükür sakın yılma memen açık da kalsın gezdir evin içinde yatissin hemen memeyi daya bidaha mi ağladı yine avut yine daya memmeyi öyle öyle pes ediyor
tarafından
Yeminle ilk kez duyuyorum bu meme reddini
(1,033 puan) tarafından
Bnde doktoruma danıştım hemen öyle dedi bana çok şükür emiyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,567 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.
22 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,378 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...