+1 oy
946 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (15 puan) tarafından

image

Bu takım 350 lira diyolar çok güzel gri rengi daha da güzel fakat pahalı 19 haftalık hamileyim oğluma bı kaç yelek yaptırmak istiyorum ama uygun bildiğiniz sayfa falan var mı

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağır bir modelde değil ki normal düz örmüş renklendirmiş sadece yuh ya valla insanlar ne yapmış böyle bu kadar fiyat çok fazla
-Reklam-
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Hiç gerek yok canım ya o paraya çok güzel pamuk yelekler alırsın bebeklerin cildi çok hassas bi koca hurç yapmış annem hepsi öylece duruyor vucüdü boynu kızarıyor kabarıyor hemen mecbur gidip hazır pamuk penye yelekler önü fermuarlı sweatler aldım bende 
0 oy
tarafından
350 çok ama maalesef ip fiyatlarıda arttı kendin yapabilirsin  çok kolay harosa örgü  youtube izle ben hep öyle yapıyorum  renk renk 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Valla ören biri olarak söylüyorum ipler aşırı pahalı bu takıma kaç ip gider 1 yumak ip olmuş 15 tl ee el emeği sonuçta ilmek ilmek işleniyo öyle kolay değil gayet iyi fiyatı
(13,313 puan) tarafından
5 tane ip var pakette 2 paket yiyor Selin bu takım zaten en az 150 200
(25,196 puan) tarafından
Valla ben kaç ördüm de ördürdüm de 2 ip sadece hırkaya yetmez bile
(13,313 puan) tarafından
3 tane gidiyor aşağı attım bak Kereminkini
(25,196 puan) tarafından
Aynen valla ipler zaten aldı başını gidiyo o kadar da el emeği var değer yani
0 oy
tarafından
Sacmaliyorlar vallaha dur ekran alim kaynanam yapsın kızıma aynısını
0 oy
tarafından
canım valla mağaza da gördüm 35 TL yelek faln ama tekli 
0 oy
(1 puan) tarafından
Hayırlı geceler isterseniz size yardımcı olabilirim  sayfam  @emek_kanavicem  Instagram da yeniyim ama örgü işlerinde iyiyim bir yaşında bir kızım var bütün yelek patik, hırkaları ben örüyorum ayrıca işleme üzerine işler de yapıyorum sayfama buyrun istediğiniz model üzerinde daha makul bir fiyatla birlikte çalışalım
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Benim de çok hoşuma gidiyor bunlar,  ama pahalı. 

Ben de burda bekleyim uygun sayfa varsa
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bunun ipi zaten 150 civarı tutuyor el emeği de 200 TL almasın mı kadın o kadar emek ediyor 
0 oy
(13,313 puan) tarafından

Aha Keremin bulutlu yeleği 

image

tarafından
Oyyyyy ne tatli heee :D ☺️ cok begendim
(13,313 puan) tarafından
Dur öbürünü de atıyorım
(13,313 puan) tarafından
Meşhur bulutlu örnek :) güle güle giysin minnoş
(134,165 puan) tarafından
anaam cok dadli
(13,313 puan) tarafından
Ah keşke yakın olsanız ❤️❤️❤️ elimden gelse yapardım ama annemin elleri çok ağrıyor çekiniyorum valla birşey istemeye :(
0 oy
(13,313 puan) tarafından

Bu da hırkası 

image

(134,165 puan) tarafından
buda cok guzel beee
0 oy
(68 puan) tarafından
Çevrende hediye örecek birileri var mı. Kesinlikle bu düz kolay modeller bu fiyat etmez hazır alın daha iyi. Hele şu ayılı yeleğin mavisini ben bimden aldım çok ucuzdu ama fiyatı hatırlamadım bim kataloglarını takip edin güzel bebek ürünleri geliyor 
0 oy
(606 puan) tarafından
Cnm bir ip olmuş 25 tl
0 oy
(391 puan) tarafından
Bu örgü de model de yok şapka hariç, ve şapkanın modeli çok basit zaten, neyine 350 tl diyor hayret..  ben otursam hepsini bir hafta da örerim. Yuhh artık
tarafından
Canım 1 yumak ip 15 lira bu takıma nerden baksan 10 tene yumak gider
(391 puan) tarafından
Kız o kadar pahalandı mı bee, vayy anam vay
tarafından
Kız ben en son 15e almıştım bak 19 olmuş 350 bile az bence
(391 puan) tarafından
Ölmüşüz de ağlayanımız yok, alalım da taş kemirelim :D
0 oy
tarafından
Kuzum pahalı olur tabii alizenin bebek yünü 15 lira olmuş buraya nerden baksam 10 tane ip gider eee işçiliğide koy üstüne 
(25,196 puan) tarafından
Alize coton 19 tele 19 :D
tarafından
Gerçekten mi laaa en son 15e aldıydım abooo valla 350 az bile o zaman
(25,196 puan) tarafından
He ya sorma :D
0 oy
tarafından
Çok demişler dolap uygulamasına bak
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Fiyati  normal  canım  sonuçta  el emeği  war baya  uğraşıyorlar   

Zaten  ucuz birsey mi kaldı 
0 oy
tarafından

Ben aynısını yaptım ogluma ama söyle bir sey var ben oğlum için atkı bere takımı yapmak istiyorum ip almaya gittim ip fiyatı 20 tl yani bu takima bu fiyataz bile kusuta bakma

image

0 oy
(4,098 puan) tarafından
Annem şapkası hırka, yelek, şapka, atkı yı 250 ye yaptırmış  arkdşına canm bnce hiçte gerk yoktu hatta keşke yaptrmasydın dedim yani çk pahalı 
0 oy
tarafından
Yani örmek öyle basit bir şey değil  ayriyetten ipler çok pahalı. Yani takım için 350 çok geliyorsa ip al kendin ör;) bakam ne kadar zamanda öreceksin:) valla ben bı robadan en basit bebek yeleğini ev işiydi kurstu bi ayda örüyorum hâ eli pratik olan örer örer satar :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
26 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 20 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.

410,137 soru