0 oy
988 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
10 gündür söylüyorum 5 Eylül'de kızın sarılık aşısı olcak ona göre ayarla işlerini diye tamam tamam diyo dün akşam dedim izin aldinmi iş yerinden asi icin ne aşısı yarinmiydi diyo dalga geçer gibi yarın olmaz pazartesi gideriz diyo kimliği bile çocuk büyüdü öyle çıkardı ya herşeye sorumsuz bu adam ya sabah kalktım garibimin bugün kontrolü vardı kalça çıkığı için nere gidiyon pazartssi gitcez işte dio dedim sen beni bırak git işine neyse götürdüm herseylerine baktılar böbreğinde büyüme var morelim bozuldu elimde taşıyorum bide herkes diyo tekmi geldin yazık değilmi sana arabası yokmu babası nerde bı bakıyorum herkesin eşi yanında arabaları var yavrum uykusu geliyo kolumda rahat edemiyo o kadar yoruldum ki kilosuda 4.500 olmuş doğduğunda 3.900 du bana diyo hiç almamış zaten zayıf o çocuk diyo dedim şükret elin çocukları el kadar ne olacaktı canımimi vereyim elimden geleni yapıyorum ne memnuyetsizsin sen ve ailen dedim arabalara gösterdiğin ilgiyi bize göstersen herşey farklı olurdu dedim işmi onemli çocuğun mu varsa yoksa arabalarla uğraşsın alsın satsin masraf etsin para yok diyip duruyor nasıl yapcaz böyle bilmiyorum aç kalcaz bu gidişle bunun sorumsuzluklarindan 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aferin sana eylem bırak kocani 

Bak sen tasiyosn kucağında anne olarak hemen götürdün aferin sana <3 

Kocandan halt olmaz Allah ona bu dünyada onur dünyada bedelini odetsin

tarafından
Amin canım Allah görüyor bunları yarın öbürgün çocuk hasta olursa  bana söz etme hakki yok lafı yer oturur
tarafından
Sen görevini yap zaten eylem bırak o utansın sen gayet iyi bir anne oluyisn evladını düşünüyorsn tebrik ederim böyle devam et dualarım seninle
tarafından
Aşı için ebeye yazmistim abla eşim ancak pazartesi müsait keyfine göre hareket etcez dedim ebe bile dedi sen kendi evine gelince o kocan ne yapacak bu Halle çok merak ediyorum diyo
tarafından
Bak işte kendisi rezil rusva oliyo
-Reklam-
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Hala düzelmedi sanirim eşin..

Allah yardim etsin hidayet akıl fikir sorumluluk versin ne diyelim. Bebegin kac aylik ? 
tarafından
1 aylık olduk bugün
0 oy
tarafından
Kız ben sana çok üzülüyorum ya sorumsuz ahlaksız kocan yaaa ALLAH bildiği gibi yapsın onu nerden buldun böylesini ya çok mu aradın eylem yazık sana kız o güzelliğinle vallaha
tarafından
He kız bi.akarabam hep öyle derdi güzelin şansı  ayağının altında çirkinin şansı alnının çatında :)))
Kız ne bileyim ALLAH akıl fikir versin dövesim geliyor o kocanı
tarafından
Dayakla adam olsa ilk ben dayak atardım
tarafından
Hiç mi para vermiyo hani 250 300 tllik te Alsan olur bebek arabası
tarafından
Kız alcaz diyo 1 ay oldu daha alcak
tarafından
Vallaha ben bebeğime 250 TL ye aldım bebek arabası işimi.görsün yeter dedim e bebek online sayfasından almıştım arabamız yok bizede  baston olanlarda yeterdi işimi görüyo
Ama alacaksa parasına kıy pahalısını aldır sorumsuz bari onu alsın
0 oy
tarafından
Doğum parası yatınca sende bebek arabası al çocuğa bari 
tarafından
Arabalar o kadar pahalı ki o paraya gelirmi bilmem
tarafından
Letgoda var çok pahalı olmuyo oralardan alırsan ama tabi normal sıfır alırsan dünya para
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Boşanıcam diyodun noldu canm?
tarafından
Bebek çok küçük büyümesini bekliyorum valla bosancagim gunu iple çekiyorum
0 oy
tarafından
Allah akıl fikir versin kocana madem sorumluluk altına giremicekti ne diye evlenip çocuk yapıyor...... 
tarafından
Bende onu düşünüyorum niye gunahima girdi
tarafından
Yazık gerçekten yazık diyecek bir şey bulamıyor insan
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Maşallah kilosu iyi canım baya güzel bir kiloyla da doğmuş daha ne istiyor bu sorunsuz baba canım benim sende söyle sen sorumluluklarını yerine getir babalığını yap sonrasını bana bırak üzme sütüm olsun çocuk emdikçe kilo alsın de bu arada geçmiş olsun minnağa canım benim 
tarafından
Saol canım aminn
(4,756 puan) tarafından
Sen de sağol kuzum benim üzülme lütfen bebeğini düşün kuzum sütü gider Allah korusun
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ya senin bu adamdan nedir cektigin valla yazik gunah size ya allah islah etsin duzelsin artık valla üzülüyorum cok zor allah yardimcin olsun canim :ermm:

tarafından
Diyodum ya benim ki seninkinden beter yarın evlilik yıldönümümuz bana diyo arkadaşım yemeğe davet etmişti orda kutlarız aradan çıkar diyo param yok diyi
(3,146 puan) tarafından
Valla hakliymissin. Bu ne bacim evlilik yildonumu size ozel arkadasinin ne isi varmis parasi olmasina grek yok dışardan gelirken  2 3 cicek koparip gelip bi sarilsa bi cift guzel soz dese yetmeyecek mi. Ah bu erkekler varya.
tarafından
Aynen öyle nerde o düşünce benim halim yaman ya bak 1 ay oldu kaynanamdayim birgün demediki gel gezelim biraz vakit geçirelim anca ben dersem kavga dovusle öyle altında araba varken bile umursamaz şimdi araba yok tamirde 1 hafta sonra eve gitcez hazır kaynanam bebeğe bakiyo ben çarşıya inerken falan hatta kadın diyo gidin gezin ben ilgilenirim ama bunda iş yok kızım
(3,146 puan) tarafından
Valla firsat varken iyi olurdu ama icinde yok demekki bosver sende kendin çık hava al biraz hazir kaynanan da bakiyomus.
tarafından
İstanbul'a gittiler bi kaç gün yoklar
0 oy
tarafından
Eylem doğum paran yatınca 300 lira yatacak ya başvuru yaptın inşallah onunla araba al bari yoksa senin kocan adam olmaz asla 
tarafından
O paraya araba bulabilirmiyim
tarafından
Bende o paraya aldım eylem mutlaka vardır 350 liraya aldım bekle sana resmini atim
tarafından
Benim yakın arkadaşımın var oda almış satcak belki onun kini satın alırım napim
(16,368 puan) tarafından
Doğum parası nasıl oluyor herkese yatıyor mu memura
tarafından
Al valla daha da ağırlaşacak o çocuk kucakta olmaz öyle
tarafından
Doğum parası her anneye yatıyor çalışsın yada çalışmasın herkese aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvuru yapıyorsun 144 ü ara bilgi al
(16,368 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından

image

nette bile var sipariş ver gelsin ayağına kadar 
tarafından
Görerek almak istiyorum bakalım bulcam bı yol
tarafından
Benim ki bundan gayet kullanışlıda
0 oy
tarafından
Birsey olunca eşine 1 kez söyle yapmazsa sen yap onsuz yapabileceğini göster .
tarafından
Yapıyorum ama tek başıma yapmadim çocuğu oda yardım etsin bende insanim
tarafından
Eylem senin bi yardım alman lazım .. önce psikolojini düzelt çok yıprandın  ..eşini allah ıslah etsin tabi çocuğu tek başına yapmadın ama şuan esin bunu anlayacak incelikte degil .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesim88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
6 cevap 213 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde nurr001 (3,893 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 462 göst.
14 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mnbvcxz (3 puan) tarafından soruldu