0 oy
11,856 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Kizim 41 gunluk bazen emerken öğürüyor neden yapiyor acaba. Araniyor memeyi verince aliyor ama öğürüyor sonra hatta bazen kusuyor galiba midesi bulaniyo. Nedenn olabilir sutyen ve  gogus pesi kullaniyorum gogsum hava almiyor devamli kapali sicaktan acaba sut eksi kokuyor diyemi ici kalkiyor aklima baska bisey gelmedi cunku.

5 Cevaplar

0 oy
(7,161 puan) tarafından
Kiz ayni benim oglumda oyle yapiyor ögg ögg diyor ama kusmuyor genelde yatarken yapiyor neden acaba bende surda bekleyim
(3,146 puan) tarafından
Valla benimkisi emerken yapiyor emzik de alsa memeyide alsa bazen öğürüyor cok zorla verirsem kusturuyo bu defa bende zorlamiyom.
tarafından
Fadimecim asagida yorum yaptim . Belki seninki de o sebeple olabilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olabilir ekşi yada acı yeme bir süre 
(3,146 puan) tarafından
Zaten hic yemem ki aci. Ekside normalde severim ama bayadir yememistim aslinda.
0 oy
tarafından
Terli oluyorsan o koku da rahatsız ediyor olabilir canım. 
(3,146 puan) tarafından
Evet cok sicak oluyor izmirde nem cok var aslinda terimi filan sık sık siliyorum devamli dus alamadigim icin ama heralde illaki kokusu kaliyor.
0 oy
tarafından
Canim enim kiziimda dogdu ogurmeye basladi. Ama emmeden bagimsiz yapiyordu. Hatta uc gun hastanede kaldi. Sonra baska bir doktora goturdum o mantikli aciklamayi yapmsti. yemek borularinda bir kas var o bazi cocuklarin gelismemzmis. Yedi sekiz aylik olunca gecer dedi. Uc aylik civari gecti 
tarafından
Tabi siziin ki de mi o sekilde bilmiyorum
(3,146 puan) tarafından
Bunu ilk kez duydum olabilir belkide. Gerci bizimki sadece emzik verince yada memeyi alinca yapiyor. Ama onuda hep yapmiyor arada.
tarafından
Seninki daha kcuk ya canim pis suda yutmus olabilir demislerdi bize. Gecmedigi icin baska doktor en son onu dedi
(3,146 puan) tarafından
Olmadi gecmezse bende gotururum yaa tesekkur ederim ♡
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Emzirmeden önce göğsünü yıka canım 
(3,146 puan) tarafından
Devamli dus alamiyorum diye sık sık siliyorum ama heralde rahatsiz ediyor genede. Bide yikayarak deniyim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 662 göst.
20 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,351 soru

24,428,703 cevap

352,287 kullanıcı

...