Eşim sabahtandir ariyordu söylemedim yok dedim üzgün sesi geliyordu sizler telefonda mi soylediniz supriz mi yaptiniz benim ilk kızımda birlikte hastanede öğrenmiştik bu sefer söylemek istemedim birazdan gelir eve zaten içimde zor tuttum ama napim
14 şubat sabahi sevgililer gunu diye beni sabah kahvaltiya goturmustu cicek buketi aldi bide ben bi iştahsizim bi bulanti hafif bas donmesi yiyemedim bisey dedim eve gidelim aslinda anladim bekliyorduk cunku eve donerken test aldim esimde tuvalet kapisinda bekliyordu testi yaptim ciktim suratimdan anladi zaten
İlkinde beraber sağlık ocağına gitmiştik duyunca havalara uçmuştu.. Hayatımın en güzel günlerini kızıma hamile iken yaşadım diyebilirim, bana bebek gibi bakıyordu. Ama 2.çocuk ta ne ben umurunda oldum ne de bebek
Herkes sürprizli yapmış maşallah. Valla benim adetim gecikince şüphelendik test aldık yaptım orda olduğunu görünce sonra da hastaneye gidip tahlil yaptırdık emin olmak için. Birlikte öğrendik biz sürprizsiz
Ben hamile oldugumu eşim sayesinde öğrendim bebek 2 bucuk aylik olmuştu haberim bile yoktu
O bana söyledi
1,489,633 soru
24,346,754 cevap
346,277 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın