0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (2,444 puan) tarafından

Kızlar niye herseyi bu kadar takıyorsunuz ya siz insan taşıyorsunuz 1 bedende 2 kisi yaşıyorsunuz. Insan doguruyoruz, birey olması için savaşıyoruz. Hamilelik kolay değil tabiki kilo alicaz, sisicez, totomuz gobegimiz buyucek, catlicak, kaşımız saçımız dökülecek. Bunlar geçici şeyler, kilo dediğin oyle de boyle de gidecek yani.  2.seneden sonra doya doya uyuyabilecegiz mesela.Anne olmanın, insan doğurmanın tadına bakın. Dis görünüş 1 saniyelik kazayla bile değişir. Takmayın su bos konusan çevreyi de. Anne olmak çok zor ama çok güzel <3

7 Cevaplar

+1 oy
(1,294 puan) tarafından

Katiliyorum size guzel bayan:D

(2,444 puan) tarafından
Canim benim <3
-Reklam-
+1 oy
(25 puan) tarafından
En rahatlatan cümle şu oldu 2 yılın sonunda deliksiz uyumakkkkkkkk yaşasın  
(2,444 puan) tarafından
Kesinlikle. Ozledim deliksiz uyumayı
(25 puan) tarafından
Ah ah özlenmez mi bacım beyni donuyor insanın uyu uyan uyu uyan
(2,444 puan) tarafından
Aynen kuzu ya bazen kafam düşüyor oturduğum yerde :D
(25 puan) tarafından
Şuan ki halim aynen öyle
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Valla ben hiç takılmıyorum saldık çayıra 
(2,444 puan) tarafından
Haha ayni bende :)
0 oy
(368 puan) tarafından
Aynen canimm ben mesela o kadar hamileligimi ozledimmki ne olursa olsun dedim gecici 2. Gebeyim sukur 12 haftaligiz kimse takmasin kim ne derse desin hamileligin  ve bebeginizi buyutmenin tadini cikartin gercekten sonra ozleniyo o zamanlar gayanna bana neler neler soluyo ama ben takmiyomm he he deyip geciyomm 
(2,444 puan) tarafından
Aynen oyle canım benim. Aman cok biliyo onlar
(368 puan) tarafından
Onlardan bilmis yok zaten  bos bos konusurlar stres yaptirirlar ama ben hic takmiyom kimse takmasin
0 oy
tarafından
İçimdekileri yazmissin bide diyolar ya doğum ne zaman olur? Allah bilir ne bilelim temizlik yaptim ağır kaldirdim bebegime biseh olir mi nerden bilelim ya
(2,444 puan) tarafından
Onlarin derdi bebe görmek, sevmek tamam. Gerisinde yoklar iste
0 oy
tarafından
Benim saçım çok dökülüyor ama çok üzülüyom ya "( yazık bana başka hiç bir şey değilde kellik beni çok üzdü 
(2,444 puan) tarafından
Benimde oyleydi kuzum cildiyeye gittim. 9 ya da 12 aylik olunca gecer dedi. 7 aylik olunca baya azaldı   8 aylik tek tük dökülüyor hep saçım toplu gezdim valla
tarafından
Elimi saçıma sürmeye korkar oldum doğum yaptım 4 ay oldu kafamda saç kalmadı valla
0 oy
tarafından
evet kuzum insan taktikca daha da psikolojisi bozuluyor
(2,444 puan) tarafından
Oyle tabi canim. Gelip gecici bunlaar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 324 göst.
24 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 536 göst.

409,509 soru

12,308,984 cevap

38,648 kullanıcı

Kategoriler

...