0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (751 puan) tarafından
Kızlar dünden beridir ateş ve titremeyle mahfoldum 

Bugün hastaneye gittim kan ve idrar istediler verdim ikisinde de iltap ve enfeksiyon çıkmış . İdrar enfeksiyonum oluyordu da şu kan iltap ve enfeksiyonu beni korkuttu başınizdan geçti mi acaba 2 buçuk aylık hamileyim bu arada 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem geçen ay öyle oldu canım 2 kutu antibiyotikle temizlendi şükür 
(9,619 puan) tarafından
O seni biraz başından savmış gibi yani idrar yoluyla kanın ne alakası var Allah aşkına..yani oda değerlerle ölçülüyodur ama görümcemin 17 aylik oglunda kanında enfeksiyon cikmis hastaneye yatirmislar cocuk siringayla beslenebiliyomus ağzı dudakları hep yara olmuş sen bence başka doktora git sonuçlarınla beraber..ben hiç karşılaşmadım o yüzden napilir bilmiyorum ama bence başka doktora git çünkü idrar için olan ilaçla kan enfeksiyonu cok farklı şeyler
(751 puan) tarafından
Çok haklısın canım olmadı öyle yapicam inşallah. Bu arada benim de oğlum 17 aylık 6 gündür ateşi vardı boğaz kızarıklığı dan dolayı bugün geçti şükür ama bütün tıkanıklığı aşırı derecede var serum fizyolojik ile açmaya çalışıyorum ama fayda etmiyor bugün de dilinde pamukçuk gördüm korktum bunun ile ilgili ne yapabilirim
(9,619 puan) tarafından
Canim inan pamukcuk hakkında sıfır bilgiye sahibim bise söyleyip yanlış yonlenditmekte istemem ama internetten baktığım kadarıyla agizdaki yara genislemedigi sürece korkulucak bise değilmiş kendiliğinden geçermiş bide anne sütü önemliymiş eger emziriyosan göğüs ucunda süt kalıntısı olmaması gerekiyomuş..burnu içinde sıcak su kompresi yapabilirsin yani bi duş aldırıp aspiratorle o şekilde çekebilirsiniz eger yoksa ondan mutlaka alın evde bulundur serum sıkıp yumusattiktan sonra onunla çekince burnu cok iyi açılır eczanelerden deniz suyu alabilirsin yada normal suya azcık tuz katıp karıştırıp burnuna enjektörle sokabilirsin boğazını yumuşatmak içinde mutlaka ıhlamur içir ben oğluma sürekli iciriyorum hatta beraber içiyorum cok seviyo biraz sıcak icirmeye çalış ki boğazını yumuşatsın yani geçmiş olsa bile günde 1 bardak içsin ihlamurdan zarar gelmez
(751 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim canım bilgilerin için . Dış çıkarıyor sanırım ondan da oluşmuş olabilir bir haftadır hiç bir şey yemiyor . Emzirmiyorum maalesef canım . Süt ıhlamur nane limon hiç bir şey içmiyor yemeyen çocuk o kadar zor ki inşallah geçer Allah razı olsun
(601 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun annene bulantı yapıyor muydu
-Reklam-
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin bilgim yok idrar da bende de olmuştu ama kan bilmiyorum maalesef, geçmiş olsun.
(751 puan) tarafından
Allah razı olsun canım umarım hemen atlatirim
0 oy
tarafından
Geçti canım çok geçirdim hamileyken de normal zamanlarda da iltihap kurutucu vermişti doktor iyi olmuştum titmreme varsa muhakkak iltihabın vardır ondandir sıcak tut kendini ilaclarinida düzenli kullan geçer inşallah
(751 puan) tarafından
Bana iltap kurutucu yazmadı doktor sadece su geceden suya giren ilaçtan yazdı iki tane 3 gün arayla kullanmam gerektiğini söyledi   inşallah bu da işe yarar . İnan dün gece montla yattım aşırı üşüyorum
0 oy
tarafından
Kanda enfeksiyon ayrı bişey mikrop ayrı bişey sende hangisi yüksek çıktı değerin kaç 
tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun
tarafından
Romatizma falan var mı sende
(751 puan) tarafından
Yok canım ama bugün bacaklarim ağrıyor sanki sancı yapiyormus gibi
tarafından
Bide kan ver sağlık ocağına ona baktır canım bakıyorlar romatizmaya
(751 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler tekrardan
0 oy
(5,125 puan) tarafından