+1 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
5 haftaligim ara ara adet sancilarim oluyor sırtımdan vuruyor keskin oluyor.  endise edeyim mi yoksa normal mi kizimda olan hiç hirseyi hatırlamıyorum ne yalan soylim.  

Bir de korkuyorum biraz tekrar düşük yaparım diye. Bu sancılar olunca korku sarıyor yoksa aklımda dönen korkularım yok genel olarak.

Sevgiler..

6 Cevaplar

+1 oy
(469 puan) tarafından
 Bir düşük yaptım hamile kaldım bana da aynısı oluyodu çok korkuyodum düşecekmi diye Dr a sordum normal o adet sancilari dedi o haftalarda normal 8 haftalıkken hatırlıyorum sancılarım oluyodu gene de temkinli ol
tarafından
7 ay once düşük yaptim.  5 haftalikken başladı sancilar ilaçta kullanıyordum progestan ama yine de bebegimin 9  haftalikken öldüğünü öğrendim ben 11 hattalik olduğumuzu düşünüyorken. Nasip yani ama korkuyorum işte
(469 puan) tarafından
Bende kullanıyordum progestan kanamam başlayınca ama o zmn ben hatırlamıyorum sancı çektiğimi bir anda kanamam başlamıştı . Herkeste farklı durum oluyor demekki ama rahim büyüyor diye sancı oluyo diye duymuştum bitane Dr var biraz pimpirikli bı tipim o bana iyi geliyodu YouTube dan dinle sende cnm kağan Kocatepe aklına takılan herşeyi acikliyo var yani videolarinda .
tarafından
:)) senelerdir izliyorum canım bbağımlılık yapıyor  videoları.  Geçmiş olsun ne zaman düşük yaptın
(469 puan) tarafından
Ben de bir buçuk iki yıl önce düşük  yapmistim 6 ay sonra tekrar hamile kaldım
-Reklam-
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Bende hamileliğimin başında hep adet olacakmısım gibiydi korkuyordum ama normalmiş bebiş tutunuyormuş :) 
tarafından
Tutunsinlar inşallah öyledir canım:)
(2,570 puan) tarafından
Amin canım şimdi doğdu 7 aylıkk :)
tarafından
Oy oyy ne güzel maşallah Allah bağışlasın canım:)
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bende hep vardı ama o kadar erken değldi 34 haftalık doğum yaptm ama uzanp dinlenmdm mutlaka dinlen 
tarafından
Dinlenmek ve ben Allah beni kahretmesin gerçekten kendi başımın belası yine kendimim . Allah bağışlasın sizlere evladınızi
(3,546 puan) tarafından
Çok tşk ederm. Ben çok pişmanm aslnda kızım vardı onada kıyamıodm babada yoktu yanmzda iş gereği ne yap et dinlen bebşnden önmli değl hiç bşi
tarafından
Allah beni ıslah etsin cidden hiç durmak dinlenmek nedir bilmiyorum hamile kalınca mkendim kaşınıyorum ayakta yapılacak işler çıkarıyorum kendime  ne zaman hamile kalsam.  Neden oluyor bilmiyorum şu an düşündüm de ben kendime bunu yapıyormusum gebe kalınca.  Haklısın canım sağol
(3,546 puan) tarafından
Ya ben doğrcağım gün kızımı markete götrdm kasiyere diom çabuk okut sancm var oysa hastanede dinlenmem gerekiodu yok yok işi boş ver ayaklarının altına yastk koy hep yat arada evde odaları gezersn yürüyş olur rabbim yardmcn olsun:)
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bende hamileyim 16 haftalik olduk biraz azaldı. Eğer dinlenince geçiyorsa sorun yok geçmiyorsa doktora şöyle. Çok suddetliyse dayanamiyorsan ağrısına git muayene ol ilaç verebilir
tarafından
Karantinadayim gidemem de dinlenince başlıyor ağrılarım
(1,793 puan) tarafından
Dinlenince geçmesi lazım yani en azından bana öyle demişti doktorum. Numara varsa ara canim doktorunu
tarafından
Ayakta olmuyor uzanıp dinlenince hissediyorum sancıları ayakta olmuyor canım.  Değişik bir durum o bende ki ama sag kaşığını karnim sırtım hem adet sancıları oluyor su anda . Numara yok
(1,793 puan) tarafından
Tutunma ağrısıdir umarım dikkat et yorma kendini
tarafından
Amin canım inşallah.  Teşekkürler
0 oy
(1,052 puan) tarafından
ILK 3 AY ADET SANCISI GIBI AGRILAR NORMAL CANIM ARTARSA DOKTORA DANISIRSIN
0 oy
tarafından
Doktoruna söylemelisin cnm

İlgili sorular

+1 oy