0 oy
224 göst.
Diğer kategorisinde (752 puan) tarafından
Kızlar oğlumla ben çok fena soğuk aldık . Oğlum dış çıkardığı için hiç bir şey yemiyor içmiyor 1 haftada çöktü resmen :((

Bende dün oldum duş alip bahçeye hava almaya çıktım çıkmaz olaydım şifayı kaptım bende . O kadar kuru bir oksurugum var ki her oksurdugumde aşırı kötü oluyorum oğlumda aynı sekilde bu durum beni aşırı üzüyor . Dünden beridir bol bol ballı su , ballı süt , limonlu ballı su , pekmezli zeytinyağı , bol bol çorba ama nafile ne yapayım bu arada 2 buçuk aylık hamileyim . Oğlumu görünce çok üzülüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Oğlumda 17 aylık bu arada 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sarımsaklı zeytinyağı yap canım ayak altına kendinin de oğlunun da tarif atıyorum

image 

tarafından
Ben gördüm faydasını canım kanalımda da anlattım oğlum ateşlendi 3 4 ay önce doktora götürdük hemen boğazı kızarmış dedi bıraksam enfeksiyona dönerdi hemen bundan yaptım 3 gün ateş sürdü sonra ateş bitti balgamlı öksürük başladı 5 gün boyunca yaptım geceleri rahat uyudu kusarak attı balgamını ve sonrasında iyileşti çok şükür hem ilaç kullanmadık bağışıklık kazandı hemde rahat geçirdik bu süreci
(752 puan) tarafından
İnanın aynı süreçten geçtim bende şuan oksurugu var bunu kaç saat dinlendirmem gerekiyor ? Hemen hazırlandığı gibi sürülse faydası olur mu acaba
tarafından
Dinlendirme gerek yok canım ez iyice sarımsağı zeytinyağı dök üzerine sadece yağını sürceksen bi 10 dakika beklesin ki iyice özleşsin yoksa gerek yok ben çok iri parça gelmemesine dikkat edip sürdüm bişey olmadı ince de bi çorap giydirdim kurudukça gece boyu sür
(752 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim. Umarım işe yarar o zaamn dualarima seni de katarim inşallah
tarafından
İnşallah canım dene bakalım ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Prosban şurup var onu icirebilirsin bir de sarımsaklı zeytinyag surebilirsin ayağının altına geçmiş olsun canim
(752 puan) tarafından
Şu sarımsaklı tarifi ne kadar beklettikten sonra sürüyoruz ?
(1,006 puan) tarafından
En az 4 saat şimdi yap gece yatarken sür
0 oy
tarafından
Bugün post açmışlardı gülüm  2 yenek kaşığı çörek otunu suda kaynatıyorsun onun suyunu iciriyormuşsun 2 yemek kaşığı 
(752 puan) tarafından
Onu da denedim canim çok teşekkür ederim
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Bal zencefil limon 2 güne keser ama dokunur mu bilemem
(752 puan) tarafından
Onu ben içsem bır şey olmas bence
(4,844 puan) tarafından
Ay bilemicem canm ya aktara sorarsın onlar iyi bilir
(752 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim yine de
0 oy
(458 puan) tarafından
Sütü kaynat ocaktan al bı su bardağı kadar sonra içine bı dis sarımsak katıp iç bı çay kaşığı balda kalabilirsiniz hemen geciyo
(752 puan) tarafından
Sarımsağı rendeliyormuyuz yoksa tüm mu atiyoruz canım
(458 puan) tarafından
Ezici şık içine canım karstr iç sabah akşam bir çay bardağı iç
(458 puan) tarafından
Şimdi kalk hemenyap iç seni çok rahatlatr bol su iç ılık su geçmiş olsun
(752 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(752 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
0 oy
(107 puan) tarafından
Sarımsaklı zeytinyağı çok çabuk etki gösteriyor öksürüğe bire bir yatmadan önce ayağının altına sürüyorum 
(752 puan) tarafından
Onu muhakkak denicem kuzum sağolasın
(107 puan) tarafından
Rica ederim canım

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 386 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy