nasil evlilik yaptiniz evlilik sureciniz nasil oldu zorluklar vs oldumu ve evliliginiz kac yilda oturdu) bizimki ask evliligiydi aci tatli zamanlarimiz elbet oldu ama iyi ki diyorum
Görücü usulüyle oldu nasıl oldu bende bilmiyorum
Çok çok çok zor zamanlar geçirdik hatta artık tamam ya bu defa bitti incelediği yerden kopsun dediğimiz zamanlar bile oldu ama çok şükür Allah öyle bir aşk vermiş ki aramızda ne o ne ben kopamadık, şuan 1 kızımız var dünyaya bidaha gelsem eşimle evlenmek isterdim
Mantık yapacakken ilk görüşte aşık olmuşuz ikimizde
Bidaha dünyaya gelsem yine onla evlenirdim
Elhamdullah:)
Aşk evliliği. Yolda tanıştık konuşmaya başladık 1 hafta sonra istemeye geldi sjsjsj
Aşk evliliği oldu 4. Yılımıza girdik
İyi ki de olmuş vallaaa mantık evliliği yapamazdım galiba
Kocam beyle aşk evliliği yaptık nisanliyken cok zor zamanlar geçirdik sürekli ayrılma noktasına geldik ama iyiki birbirimizi birakmamışız 4 yıldır evliyiz 1 sene öyle böyle beraberliğimiz oldu 5 yıldır hayatımda her zaman iyikim oldu çok şükür 2 tane çocuğumuz var..evlenip evimize girdiğimiz gün kavga etmemeye söz verdik cok şükür o gün bugündür aşılamayan tartışmalarımız olmadı en uzun süren tartışmamız 3 5 dakika Rabbim herkesin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah
Mantigimla ask evliligi yaptim kocam için kurşun atar kurşun yerim
1,434,692 soru
23,595,848 cevap
305,792 kullanıcı