Oncelikle merhaba kizlar
Konu soyle,ben hamileyim ve ilk baslarda plasenta asagidaydi kizimi falan kucagima almayi yasaklamisti doktor iste yardim edecek birileri olsun sen fazla hareket etme falan demisti.kaynanayla yasiyorum o da kendince bi cozum buldu.kayinoederimin halasi var iste onu cagirdi guya ev islerinde falan yardimci olur die.kadin geldi bir aydan fazla bi suredir burda yasli zaten doktora falan goturduler ilac falan bisuru masraf cikti ev islerinde de bi yardim yok simdiye kadar butun gun koltukta uyuyo bide surekli iste kendi torunlarindan ornek veriyo yok damla cabuk konustu kizin konusmuyo falan filan benim de sabrim tasmak uzere.gidecekmis gibi de durmuyo aksam kiziyla konusuyo telde kayinpeder de git evine esyalarini falan al evi napicaksan yap gel burda bizimle kal falan dedi.kadin da sanki bunu bekliyomus gibi gulerek kizina soyledi zaten biz birlik oturuyoruz cocugun ilerde odasini filan ayirmak lazim nerde kalicak bu kadin nasil sigicaz anlamiyorum yani tahammul edilemicek gibi gercekten yasamayan kinamasin nasil olucak bilmiyorum valla kimseye de bisey diyemiyorum buraya yazdim.uzun oldu tesekkurler simdiden