0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (3,099 puan) tarafından
Ben boyle bi adam ne gordum ne tanidim daha oglen tartistik diyorduki ben sizin icin calisiyorum daha yeni gene tartistik 2 yasindaki kizimi bebegim kolik oldugundan dolayi ilgilenemiyorum oglene kadar krese yolluyum sıkılmasın oyun arkadaslari olsun diye bu seferde kres parasi gozune batti zaten ustume basima bakmaz senede bi kiyafet alirsam alirim oda beynini yiye yiye eve dogru duzgun erzak almaz lafa geldimi bizim icin calisiyo dogumumda bile yanimda degildi telafi bile etmedi 16 gunluk lohusayim eve gelmemek icin elinden geleni yapiyor taa gitmis edirnede calisiyor orda yatiyor yakinda birsuru isleri varken Allah bi cikar yol gostersede bosasam şu adami ailem sahip cikmadigindan 4 yildir dogru duzgun ustumlw basimla bile ilgilenmedi kres parasini duyunca ben 3. Cocugu yapmam diyiverdi bende yapan yok zaten tovbe ettim 2.de huyunu anladim dedim zaten dusunmuyorumda adamin dunya umrunda degil kostur kostur 2 yasindaki kizimin yemegini yediriyorum kucuk orda aglarken ben napim yani bu adami daha eve dolap almadi koltuk almadi m.al geldi m.al gidiyor 1 koltuk var bedava diye getirdi abisigilin evinden kırık dokuk cekmeceler var onuda 2. Elci atacakmista ucretsiz vermis esime dogumdan bi geldim evi copluge cevirmis iyice psikolojim bozuldu ben bu adamin basinin etini yiyorum gene anlamiyo..

6 Cevaplar

0 oy
(3,871 puan) tarafından
hem size kazaniyorum diyor hem size harcamiyor, nereye harciyor biliyor musun ? ya da biriktiriyor mu
(3,099 puan) tarafından
Ota b.ka harciyod nereye olcak ben bile cozemedim paranin nereye gittigini
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim 
(3,099 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Allah sana sabır kocanada akıl fikir versin inşallah. Böyle erkekler evlenmesin sorumluluk alamıyorlar el kızının başını yakıyolar..
(3,099 puan) tarafından
Ne dugunumu yapti ne bi yuzuk takti bedava geldim bedava gidiyorum hala alcam etcem derdinde bi huyu var sıkıstımı ayak ustunde 40 yalan atiyo
(1,045 puan) tarafından
Pinti heralde biraz böyle adama iyilik yaramaz canım Allahım sabrını bol versin
(3,099 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Buda senin imtihanin Rabbim kolaylaştırsin bacım 
(3,099 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
Parayı ne yapıyor peki
(3,099 puan) tarafından
Cozemedim canim onu maas yatiyo ucup gidiyo elde ne var koca bi hic
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Aynından bi tane de bende var da ben dişimi geçiriyorum bnmkine.. Para lafı duyunca dünyası değişiyo adamın.. Oğlum büyüse de bi tekrar işe başlasaydım zerre eyvallahım olmazdı.. Hoş yine etmiyorum alınacağı alıyorum para benden dönüyor bitince bitti diyorum mecbur yerine koymak zorunda çünkü faturalar krediler bnm hesaptan otomatik ödeniyo.. evlenirken herşeyi 2. El aldık koltuğu yeniledim halıyı yeniledim ocakla fırını yeniledim buzdolabı sırada bekliyo adamın yenileyesi yok çalışıyomuş yav çalışıyo da buzluk tam dondurmuyo bide eski tip acayip elektirik yakıyo lan bi tane alalım içinde yiyecekler çürümesin elektirikde az gelsin olmaz mı yani dimi.. yok anlamıyo ben para harcamayı seviyormuşum sevseydim evlenirken herşeyi sıfır aldırırdım diyince de başına kalkıyo oluyorum..

Büyük oğlanı özel yurda verdim demediğini bırakmadı ondan izin almamışım da 2.500 tlyi nasıl verecekmişde evde dursun okuduğu kadar okusunda neler dedi tınnn dedim :) senden para bekleyen yok ödemezsen kapı gibi dedesiyle dayısı var onlar öder söylerim dedim sesi kesildi sonra gurur yaptı şimdi kendi ödüyo taksit taksit :) 
(3,099 puan) tarafından
Beni hep ikinci el ile kandirdi beyefendi halılar bile ikinci el parca parca 2 hali almis ikiside farkli eve bide lohusaligim bitince gelsinler diye patronlarini davet ediyor utanmiyorda

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 324 göst.
2 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 306 göst.
11 Mart 2022 Aile kategorisinde Sakin 13 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
0 oy
16 cevap 370 göst.
26 Kasım 2022 Aile kategorisinde Nevarrki_152420 (163 puan) tarafından soruldu

381,252 soru

11,413,681 cevap

34,960 kullanıcı

...