0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,232 puan) tarafından

Varmı tavsiyeleriniz :'( doktor bronşit dedi havada verym daha fark yok kaç günde iyileşir yada tavsiyeleriniz varmı

2 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Valla canım kaç gündür burda bahsediliyo yarım çay bardağı zeytinyagina 3 4 dış sarımsak rendeleyip 3 4 saat beklettikten sonra ayaklarına sürüp çorap giydiriyormuş anneler memnunuz diyolar dene istersen
(1,232 puan) tarafından
Denedim iki gündür hiç etki yok ya
(667 puan) tarafından
Bende denedim bugün 2. Gün işe yaradı sanki ama ben  öğlrn bide şimdi sürdüm ayrıca sırtını karnını zeytin yağıyla yağlayıp havlu ısıtıp koydum benim oğlumda azı dişlerini çıkarıyo kuru bi öksürük tutmuş artık öyleki sedi kısıldı yavrumun uyutunca öksürük krizine girip uyuyamıyodu şimdi uyuttum uyuyo inş biran önce düzelirim yavrularımız
(1,232 puan) tarafından
İnş canm benm ya
(1,101 puan) tarafından
Benim kızda bi ara burnu tıkanmış Oksuruyo ve hırıltılı nefes alıp veriyordu ateş-i de çıkıyordu. Doktora götürdüğümde öksürük için ilaç vermedi.hocam öksürük için ilac vermediniz dediğimde bırak oksursun sakin evdede öksürüğü kesmeye çalışma yoksa ciğerlerine iner bronşit olur daha kötü olur dedi.sadce verdiği ilacı kullanmıştım.seninkide bronsitmis canım ya istersen doktora danış iyilestireyim derken daha beter etmeyesin yavrucugu allah korusun
(1,232 puan) tarafından
Olmasa götürcm ya sağlık ocagı sadece antibiyotikle öksürük şurubu verdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çorek otudan bahsettiler cnm onu dene birde

Tereyağında pekmezi kavur indirecegin zaman icine cay kasigi karabiber az biseyde limon sık kapat onu icir onun da cok faydası var cnm 

Gecmis olsun
(1,232 puan) tarafından
Saol canm de iyim Bi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 233 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.