0 oy
426 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

• 4.gün bugün ishal bez sayısı gittikçe artıyor gibi bugün 4 5  defa yaptı su vermeye çalışıyoruz mümkün olduğunca sussuz kalmasın diye.s ne versem işgalini keser kizlar? Diş çıkartıyor ondandır diye dsnuorm ishal olması ama bukdr kaka yapması diş dönümünde normal mi? 9aylik bu arada  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok normal diş çıkarıyor

Muz patates falan yedir hatta yoğurduna muz kat öyle yedir.

Patatesi hasla ez ver 
tarafından
Iki tane çıkarttı böyle olmadıydı diğer ikisinde böyle oldu ilaclri var ama ilaç kullanma taraftarı değilimdir ole yapaym muz alıp yedrckdm patates filanda vereyim bari saol hatçe
tarafından
Rica ederim canım ❤️
-Reklam-
0 oy
(12,761 puan) tarafından
Muz patates pirinç lapasi yedir 
0 oy
tarafından
doktora gotursene canim benim kizimda o zaman ateslendi ishal oldu götürdük maflor verdi bir gunde kesti ishalini yazik susuz kalmasin kuzum 
tarafından
Doğum günü nasıl oldu canım ne yaptiniz
tarafından
canimiza okudu ela bütün gün agladi ki hep Gülen bebektir aslinda hep beni istedi durdu o kadar ki yaptığım salgamli salata buzdolabinda kalmis tee neden sonra kuzenim su almak icin dolabi acinca görmüş sonradan ikram ettik düşün yani :) ama yinede güzeldi :)
tarafından
Öyle olur canım kalabalıktanmidir bilmem ama ple yapiolr bebisler:)  güzel geçmesine sevindim canım:*
tarafından
yok kiz sabahtan basladi dahada yapıştı bana kuala gibi sariliyor :) dismidir baska bisey mi bilmiyorum
tarafından
Ahahaga:))) ole günlerde sarılıp kliolr:)
0 oy
tarafından
Diş çıkarma döneminde olur canım ishal ateş kulak çekiştirme gibi şeyler muz hemen keser ishali ama çok verme bu seferde kabız olmasın 
tarafından
Normalde kakasini üç beş güne bir filan yapaedi çok sık yapmaz yani kilo vericek diye endişe ediorm buğu  sağlık o. Bi goturcm
tarafından
Götür canım hastane nasıl tahlil falan yapmadı direk ilaç verdi anlamdım
tarafından
Bi ara hastalandı iki üç defa kaka yaptı diye bi iki gün hemen ishal dedi ilaç verdi bende kullanmdmdi guvenemdm çünkü ishal dgldi kızım o ilaclrida gosterym belki ver derler
tarafından
Aynen hepsini aile hekimine göster canım hangisini derse onu verirsin bende pek ilaç kullanmayı sevmem valla çok hasta olmadıkları sürece sadece parol la geçirmeye çalışıyorum
tarafından
Aynen canım...
0 oy
(995 puan) tarafından
Kahve limon ver cay kasiginin yarisi kadar hemen keser sasirirsin 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Normal canısı korkma biseycik olmaz kuzuya 
tarafından
Suda az içiyor canım mamasınida en fazla 50cc içiyor ek gıda da az yiyor kilo verick diye endiselniorm
(1,508 puan) tarafından
9 aylik dwgilmiydi az yiyomus
tarafından
Emmiorda eskisi gibi:( diş den hep snrm :((

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
0 oy
6 cevap 433 göst.
0 oy
3 cevap 237 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu