0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Anneler oğlum 2 yaşında bebekkn ne versem yerdi hiç ayırt etmezdi iştahı yerindeydi yani ama büyüdükçe yemekleri seçmeye başladı ne yapsam yemiyor çorba normal yemek vs hiç ağzına sürmüyor zar zor bir iki kaşık falan yumurtayı makarnayı seviyor ama hep onlarida vermek istemiyorum sizinkiler ne durumda eskisi gibi yemesi için ne yapabilirim 

7 Cevaplar

0 oy
(133,257 puan) tarafından
hiimmm sanirim herkez ayni durumda
-Reklam-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Benimki yiyor bizle oturup herşeyden veririm sadece hasta felan olunca baya iştahı gidiyor iyileşince tekrar yemeye basliyo
0 oy
(68 puan) tarafından
Kan değerlerine baktırın kansızlık ta iştahsızlık yapıyor vitamin eksikliği varır belki.
0 oy
tarafından

Aynı durumdan muzdaribiz

0 oy
(2,208 puan) tarafından

Herkes aynı maalesef:angel:yine makarnaya şükret bizimki o yumuşak diye midesini bulandırıyor asla ağzına sürmüyor..

0 oy
(818 puan) tarafından
Ayni durumdayiz cnm benim oglanda kucukken ne veriyosam yiyodu buyudukce huy degisti yemek seciyo yemiyo ilk defa bu sabah kahvaltiaini tam bitirdi butun degerleri normal artik akisina biraktim 
(20 puan) tarafından
Değerlerine nasil baktirdin  cnm
(818 puan) tarafından
Kan tahlili cnm doktora göturdum kan tahlili yapildi vitamin eksikligi yok dedi genetik olabilirmis cunku bende zayifim bana cekmis bu konuda
0 oy
tarafından
Benim kızım 20 aylıktı covid geçirdi ondan sonra yemek seçer oldu şimdi 26 aylık aynı sizin anlattığımız gibi ne yapacağımı şaşırdım ne versem az çok yiyordu şimdi iteliyor bütün yemekleri

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Askoglum (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde fffilizzz (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hediye&HM (5,839 puan) tarafından soruldu

409,539 soru

12,310,089 cevap

38,674 kullanıcı

Kategoriler

...