+1 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çocuklarda aşırı derecede salgın var ishal vardı şimdide öksürük salgını var neden oluyor bizim zamanımızda karda kışta oynar yine hasta olmazdık 

10 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Buda bir saldırı şekli oldugunu düşünüyorum savaşmak yerine saglını çıkarıyorlar suya falan birşey karıştırıp Allah belalarını versin inşallah 
-Reklam-
+2 oy
(3,097 puan) tarafından
Canım önceden kar yağdı zaman mikropları kırardı şimdi Her yer gülük gülistanlık mevsimler iklimler birbirine girdi valla 
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Çünkü iki yıldır sürekli evdeydı bağısıklık düştü bi anda dışarı çıkınca da vücüt o virüslerle baş edemez oldu 
0 oy
tarafından
Pandemiden dolayı hep evdeydik, virüs vs gormedık 1 senedir ınsanlarla mesafelıydık okullar yoktu, sımdı bır anda mesafe azaldı, okullar açıldı halıyle vırus bulaşmaya başladı ama bağışıklığımız azaldı yoksa her zaman kı hastalıklar her kış olur böyle
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Yediklerimiz ictuklerimiz ilaçlar hava kirliliği metabolizma çöktü gitti artık. Bir de maskeler kapalı alanda kalmak vs. İyice vücudu etkiliyor bence o yüzden
0 oy
(754 puan) tarafından
Canım karın havayı ve toprağı temizleme özelliği var eskiden kar yağardı şimdi neredeyse hiç yağmıyor. Birde yediklerimiz içeriklerimiz ve pandemi de evde kalınca bağışıklık zayıfladı hep
0 oy
tarafından
Nedeni değişen iklimlerde ve yediğimiz sözde sağlık yiyeceklerden diye düşünüyorum kızım 3 gündür ateşli suan bile başında bekliyorum 
0 oy
(3,547 puan) tarafından
Genetiği değiştirilmiş gıdalar ziraai tarım ilaçları kar ve yagmur yagmaması insanların çok olması ile oluşan sürekli tüketimden kaynaklı cevre kirliliği. Derin devletlerin insan ırkını azaltmak üzere yaptığı hastalıklar. Köylerden şehre insan akımının olması. Organik yiyeceğin üretilememesi. Mesela tarım ile ilgileniyorsun. Öyle böcekler vs ile hastalık sarıyor ki bitkiyi agır kimyasallı zirai ilaç vermek zorunda kalıyorsjn. Oda meyveye de geciyor. Ve biz onu tüketiyorız. Anlayacağın zor durumdayız. 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Eskiden sokakta oynarken bağışıklık sistemimiz guclenirdi herşey daha doğaldı şuan bunların hiç biri yok cocuklarimizi kapı önüne göndermeye korkuyoruz hatta evden çıkarmiyoruz bile 
0 oy
(8,119 puan) tarafından
Ben söyleyeyim. İklimi değiştirdik, Allah'ın bizim için kurmuş olduğu düzeni bozduk, resmen şirk koşup dağı taşı şekillendirmeye çalıştık tövbe haşa. Bizim hatamız bunların hepsi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 472 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 656 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 617 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 887 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Nurtuba (450 puan) tarafından soruldu

412,493 soru

12,418,973 cevap

45,138 kullanıcı

Kategoriler

...