0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar konuyu bilen bilir simdi koca olacak o kisi ve ailesi bizi gondemek istiyo ve ben bilmiyorm napacagimi kararsizm aslinda .. oda psikiytriye gidecegini soyledi ozur diledi inanmiyirmda affetmem de ama ailesi bi sans daha ver dedi cocuklara yazik dedi bende kararsizim ne olur bi fikir soyleyin :((  her elestiriye de acigim guzel anneler .. 

8 Cevaplar

0 oy
(5,939 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşin  sana  bir  şans verirmiydi  bunu  düşün ailesi oğullarına  dermiydi  bir şans daha  ver karına  çocuklara  yazık dermiydi  

Yoksa  bu kadın o.r.p  hemen  bırakmı derlerdi  

Allhaskina  psikiyatrist aldatmayı  nasıl  çözsün  

Ben  asla  bunu gururuma  yediremzdim onların  çocukları  düşündükleri  yok  sadece  kendilerini  düşünüyorlar milletin diline  düşmemek için  
tarafından
Cok dogru soyledin canm . Haklsin daa psikiytri de esim siddet uyguladi bana onun icin ve tedavi olursa hersey duzelir diyorlar
(5,939 puan) tarafından
Canım sana  birşey  diyemem  bosan  diye  ben kendi  düşüncemi  yazdım  ama  hem  aldatma  hem  şiddet  bu adamla  hayat  geçmez  hemen  sinirleniyor demişsin  ya çocuklarına  aynı  siddeti  gosterirse  böyle  bir adamla  bir yola  gidilmez  bu adamdan  ne baba nede koca  olur  değişeceğini de sanmıyorum ama  sen sanıyorsan  içinden  geleni yap  çünkü  bu senin hayatın
tarafından
Cok kararsizm canim bilmiyirm ne diyecegimi
-Reklam-
+1 oy
(4,722 puan) tarafından
Ben boşan yada barış diyemem. Sana sadece şunu soruyorum, sen aldatsaydin eşin ne yapardı?

Seni psikiyatrıye mi götürürdü yoksa adliyeye mi?
tarafından
Beni oldururdu kesin.. ben dava acacam dedim canm kayinbabam birakmadi ve oglumu psikiytriye goturcem ddi
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Sorunuz ne ki canım 
tarafından
Aldatma canm
(59 puan) tarafından
Aldatma mı ?
Sana net birşey yazmak istemem ama benim şahsen midem kaldırmaz o adamla hayat geçirmeye
(2,310 puan) tarafından
Bizim bişey soylememiz önemli degilki canım sonuçta ayrilirsan senin seçimin olucak barışan o adamla gene aynı ewde sen kalicaksin sen yasiycaksin aklından ne geciyo peki önemli olan senin fikrin düşüncen
tarafından
Canm sadece telefon uzerinde gorusme yok
tarafından
Ada haklisin cnm bende napacagimi bilmiyorm siz guzel annelerden fikir istiyirm
0 oy
tarafından
Konu nedir bilmiyorm cnm ama olan çocuklara oluyor yaa kıyamam 
tarafından
Konu aldatma canm ihanet yani
tarafından
Offff ne diyeym bilemedim kuzum yaa
tarafından
Bend e bilmoyirm napacagimi
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Canım aldatmanın psikiyatriyle ne alakası var psikolojik değil ki bu ahlaksızlık benim çocuğumun başkasıyla yatmış zina yapmış bi babaya ihtiyacı yokturdur ben affetmezdim hayatım da annemi aldatmış bi babayı da istemezdim ben zaten çocuklara ne babalığı olabilir böyle bi insanın
tarafından
Dogru diyirsun canm ama sinir hastasi gibi bir huyu var eline ne gecse  firlatir bana ondan
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Olan çocuklara oluyor evet çocuk psikolojisi çok önemli ama aldatma farklı bise canm bilmiyorum büyük konusmim ama ben kabul edemezdim.. çocuk icinde olsa bana bunu yapani affedemem.
tarafından
Bende affedemiyirm cnm napacgimi da bilmiyorm
(1,022 puan) tarafından
İcin nasil rahat edecekse o sekilde davran ayrica bu aile danismani sizin aranizdaki anlasmamazlik vs.icin çözüm olur da adamin içinde olduktan sonra aldatmaya aile danismani viz gelir bu çözüm bana sacma geldi göz boyamaya calismislar kendi bise beceremicek demekki.. ayrica benim hep savundugum bise varsa söz agizdan bi kere cikar misali bi insan seni bi defa aldatmissa emin ol yine yapar sen o adama dönersen bunu kabul etti digerini de eder dusuncesinde olacak fiilen yapmasa bile gözleri aklı durmaz bn böyle düşünüyorum.
tarafından
Sana katiliyorm dogru diyirsn canm yine yapar zaten. Ama gidersek sorunlarimizi anlatirsak belki bi cozum bulur bilmiyorm ya oyle  kafam karisik ki
(1,022 puan) tarafından
Size çözüm sunulur tabi ama is esinde bitiyor akillanirsa ne ala..
tarafından
Umarim duzelir
0 oy
(4,631 puan) tarafından
senin icinden ne geliyor onemli olan o bosan yada affet diyemem pisman olup duzelen eş de var düzelicem diyip aynı hataları yapsan eş de sence eşin hangisi
tarafından
Duzelir mi bilemem ama herkesin gozu onunde soz verdi canm .. ben napacagimi bilmiyorm
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yorumlarda Aldatma olduğunu öğtendim bak güzelim biz seninle aynı çatı altında yaşamıyoruz ve aynı duyguları da hissetmiyoruz  kimsi aldatmayı kabul etmez kimiai bir sefer olduğu için affeder bende bir aile danışmanlı olarak gidip görüşmeni en azından  kendin için toparlnmak için destek almalısın eşinin psikiyatri ile bi işi uok aldatmayı ilaçlar tedvi etmiyor o yüzden bu hayatta artışarını ve eksilerini sen koyup yol vericeksin  burada kimse kimsenin cebine ne para koyıyor nede yeni bir hayat
tarafından
Haklisin cnm ben de fikir istedim sizden .. oyle caresizm ki ne krar vercegimi bilmiyirm
(5,330 puan) tarafından
Eşinle gidip görüşmende fayda var   cnm  bir uzmandan destek  seni en doğru kararlar almaya itecektir
tarafından
Insallah canm bakalm zaman

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 336 göst.
0 oy
0 cevap 144 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Koruyucu melek (57 puan) tarafından soruldu
+6 oy
57 cevap 1,985 göst.

413,389 soru

12,445,707 cevap

46,144 kullanıcı

Kategoriler

...