Kızlar 9 gün oldu sezeryan doğum yapalı ve hala hastanedeyim bebeğim kuvezde erken geldiği ve solunum sıkıntısı oldugu için
Anladımki eşi dostu arkadaşı bu zamanda anlıyorsun eşimin bir arkadası ve ortak aile dostumuz saolsunlar güzel hediyeler ile geldiler moral olsun die ama bide kayınpedergilin getirdiği çiçeğe baktım baktıkça kahkaha atıyorum ben onlara torun verdim onlar bana milyoncudan çiçek yollamışlar sözde çiçek sepetinden geldi ama baktıkca cidden gülüyorum ne biçim insan bunlar ya onu yollamaya utanır insan bide düşünün ben 14 yıl sonra anne oldum ama onların layık gördüüü şeye bak beyaz olan onların yolladığı
Hakikaten çok komik tavır koy mesafeli ol. Muhatap olma.
Onu da yapmayanlar var canım mesela benim kaynana kayınbaba öyle eli boş gelip gittiler. Bir meyve suyu dahi görmedim
Valla canım ben pembe çiçeklere bakıyorum diyorum ne güzel almışlar düşünmüşler bide beğenmiyo yazını okudum valla güldüm hiç almasaydilar daha iyiydi:D hakkınida helal et canm
Gercekten da şakaaa gibi
Amaaa.kötu bir şakaaa ayip etmisler
Gözlerim tarif ettiğin çiçeği aradı biran resimde canimboşver kuzimtakma rabbim bebeğine acil şifalar versin ki hastaneden tez zamanda çıkasınız
Inan o pembelerden daha pahalı kayinbabangilin gönderdiği bi de resimde daha büyük gözüküyor senin postu görünce erinmedim çiçek sepetini indirdim aradım çiçeği orada boyutu daha büyük gözüküyor onlar da görseler şaşırırlar..doğum yaptığım da kayınbaba getirmişti o pembelerden kalitesi yok ki gösterisi var sadece
Ben onu da görmedim valla
Ya ben ilk yaziyi okudum . Seni elestrcektim. Sonra bakinca yuh yani dedim. Bence mutlala karisiklik olmistur canmm yoksa mimkul değil o ne ya oyle
Onu evime götürmezdim. Hastanede bırakirdim. Yada ortak tanidiklardan birine verirdim. O ne oyle dalga gecer gibi
1,486,266 soru
24,298,733 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın