+1 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
3 kere dir oraya gidiyoum randevu alip ama 10 gun sonra gel dedi  ayin 30 unda gitmem lazim randevu 38 oluyorum son hafta randevusuz bakiyor diyenler var alir mi veya kabul eden bildiginuz doktor var mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Son hafta sarı alana git diyorlar sanırım. Randevusuz da bakabilir son günlerin olduğu için. Ben 39da gittim. Bundan sonra buraya gelme sarı alan nst için gün aşırı dedi
(2,029 puan) tarafından
kuzum tam postu actim talep acmiatim mesaj geldi hemen aldim baska doktora aldim ama olsun
tarafından
Her zaman aynı doktoru bulman zor olur. İyi olmuş elhamdulillah
(2,029 puan) tarafından
demi vvalla bulamiyorum yok bir doktoru bir kere tek goruyorum randevuda
-Reklam-
0 oy
(466 puan) tarafından
Eltim 38 haftada giti bakmadilar randevu al gel dendi 39 da randevu alip giti doktor gun verdi 40 hafta doldugu gun gel doguma alicaz denildi giti ve aldilar yani 38 de randevu almadan giti onu almadilar 39 da randevulu giti
(2,029 puan) tarafından
olabilir canim pazaresi de kontrole gittim hemsireler cok guzel sohbet etti sakalasiyolar karnimla oynuyolar
(466 puan) tarafından
Bi kac kisi dedi normal dogum ise oneririm sezeryan ise onermem kanuni daha iyi dediler bende kanunide dogum yapmistim cok beyenmistim
(466 puan) tarafından
Doguma kadar muayineye gidicen bende oraya insallh ya kanuni yada sakura birine giderim artik bide benim 4 cocuk hepsi sezetyan kanuniden baska yer seni almaz diyor doktorlar bi ay once bakir koye gitmistim nerde dogun yapicaksin seni burasi almaz dedi doktor kanunideki doktirlrda bizden baska yer almaz seni dedi bende boyle kararsizim napicami
(2,029 puan) tarafından
nnerde kendini rahat hissediyirsan nerde iyi se orda yap sezeryani blmyorum canm benimki normal
(466 puan) tarafından
Kanuniyi daha cok beyendim cnm ama esimle isim konusunda anlasamiyoruz benden gizli gidip isim koyar diye korkuyorum o yuzdn sakurayi dusundum oeda isim konulan yeri bilmiyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 97 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,347 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde merve123 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 143 göst.